Rezultate te kerkimit per termin: +Ekuivalentimi

Total: 73
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.733Z

Urdhri i ministrit Nishani: Të njihen trajnimet e policëve

Punonjësit e policisë kanë arritur të kenë një tjetër shpresë për rritje në gradë dhe në pagë nëpërmjet një udhëzimi të ministrit të Brendshëm, që do të zbatohet brenda një kohe të shkurtër. Ky udhëzim ka të bëjë me njohjen e trajnimeve të kryera jashtë shtetit nga pun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.722Z

Maturantet jashte, nis ekuivalentimi i notave

Ka nisur tashme procesi i perllogaritjes se notave te provimeve te detyruara, per te gjithe maturantet qe e kane kryer shkollen e mesme jashte vendit tone. Burime nga Ministria e Arsimit, bejne me dije se komisioni i posacem i ngritur per ekuivalentimin e diplomave, po punon per te nxjerre rezultate

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.492Z

Pranimet në master; Kriteret në dorë të departamenteve, nota mesatare një prej tyre

Pranimet në sistemin master do të përcaktohen nga vetë departamentet që do të zhvillojnë studimet e ciklit të dytë dhe jo nga ministria, sikurse ndodh me pranimet në ciklin e parë. Udhëzimi i Ministrisë së Arsimit përcakton se i vetmi kriter i pashmangshëm do të jetë që student

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.522Z

Ekuivalentimi i rezultateve brenda datës 30 prill

24/04/2009  Pranimet në universitetet për maturantët që janë arsimuar jashtë vendit Formularët A-2 plotësohen nga shtetasit brenda datës 30 qershor Përllogariten notat e provimeve të detyruara për maturantët që kanë mbaruar shkollën e mesme jashtë vendit, teksa kanë apli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.250Z

Ekuivalentimi i diplomave te sistemit te vjeter

Anilejda Shembitraku -Hyrja ne fuqi e percaktimeve te reja te bera ne ligjin e arsimit te larte do te shoqerohet edhe me ndryshimin e organizimit te cikleve te studimit te cilat do te mbeshteten ne Bachelor Master shkencor apo profesional si dhe cikli i studimeve te doktoratures. Pas debateve te be

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.388Z

Ekuivalentimi; 202 emrat që u janë njohur diplomat

Lista e plotë dhe emrat e atyre që u janë ekuivalentuar diplomat deri në ditën e djeshme Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se kohët e fundit ka përfunduar njohjen e një sërë diplomave të studentëve që kanë kryer studimet jashtë vendit. Në vijim paraqitet lista e aplikantëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.600Z

Ekuivalentimi, MASH nxjerr 346 diplomat e përfunduara në

Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon zyrtarisht emrat e 346 kandidatëve që u është kryer procesi i ekuivalentimit të diplomës së fituar jashtë vendit edhe në Shqipëri. Më konkretisht bëhet fjalë për aplikantët, për të cilët, procesi i njohjes së diplomës ka përfunduar g

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama