Rezultate te kerkimit per termin: +Eriselda +Martini

Total: 50
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.377Z

Zgjerohen varrezat e Tufinës, qeveria çel fondin!

Qeveria çel fondin prej 30.560.000 lekësh për shpronësimin e pronarëve që preken nga zgjerimi i varrezave të Tufinës. Bëhet fjalë për 4090 m2 truall, në varrezat e kryeqytetit dhe fondi i kompensimit do të përballohet nga Bashki

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.377Z

Shteti do të paguaj sigurimet shoqërore të viltimave të trafikut!

Viktimat e trafikimit përfshihen në kategorinë e personave ekonomikisht joaktivë, duke përfituar kështu sigurime shoqërore që do tu paguhen nga shtetit. Me anë të një vendimi të qeverisë, do të jetë shteti ai që do t&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.403Z

Vlorë, plazhi i vjetër ndotet nga ujërat e zeza!

Dikur një nga plazhet më të frekuentura, sot Plazhi i vjetër në Vlorë lë për të dëshiruar. Gjendja aty është mjaft shqetësuese për shkak të derdhjes së ujrave të zeza dhe mungesës së higjenës. Qytetar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.376Z

Mat, 1 mijë banorë pa drita!

Rreth 1 mijë banorët e fshatit Skënderaj në komunë Suç të Matit prej një muaji nuk furnizohen me energji elektrike. Shkak është bërë vjedhja e transformatorit të fshatit nga persona ende të paidentifikuar. Banorët tashm&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.376Z

Kodër-Kamëz 24 orë ujë!

Banorët e zonës kodër-Kamëz nuk do të kenë më probleme me ujin. Ata do të furnizohen 24 orë falë ujësjellësit të ri që përfundoi. Në inagurim mori pjesë kryetari i bashkisë së Tiranës, Lulëzim Ba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.371Z

Të drejtat e fëmijëve, konferencë rajonale në Tiranë!

Në kuadër të Presidencës shqiptare të KiE, Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta, në bashkëpunim me KiE dhe ambasadën polake në Tiranë organizuan konferencën rajonale mbi të drejtat e fëmi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:22.376Z

MTKRS dhe SPASH nënshkruajnë kontratën kolektive!

Nënshkruhet sërisht kontrata kolektive e cila rregullon marrëdhëniet e punës midis punëdhënësve dhe punëmarrësve në fushën e artit dhe të kulturës. Kjo kontratë  e firmosur nga Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinis&

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama