Rezultate te kerkimit per termin: +Familjeve

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:21.029Z

Borxhi i familjeve

Një vrojtim i fundit i Bankës së Shqipërisë, pjesë e raportit të stabilitetit financiar tregon se kriza po përkeqëson aftësinë e individëve për të paguar borxhet që kanë marrë. Vrojtimi, i cili ë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:01.736Z

BSH, vrojtim për financat e familjeve: Një pjesë e familjeve, borxh për konsum

TIRANE-Një pjesë e mirë e familjeve shqiptare po marrin borxh për t’u ushqyer. Kjo ka rezultuar nga vrojtimi i Bankës së Shqiperisë mbi situatën financiare të familjeve për gjashtëmujorin e parë të këtij viti. Në vrojtim janë përfshirë 1210 familjë të shpërndara në 17 rre

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:18.455Z

Ksera: Strehim familjeve rome

“Në kuadër të anëtarësimit të Shqipërisë në familjen e madhe Evropiane, Qeveria Shqiptare ndërmori  tashmë ka ndërmarrë hapa konkretë për të njohur dhe garantuar të drejtat e komunitetit rom”, deklaroi Ministri i Punës. Më tej Ksera u ndal në masat konkrete që po merren

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.684Z

Protestë e 70 familjeve...

26/01/2005   ----- Patos Protestë e 70 familjeve për ndërtimet PATOS – Rreth 70 banorë të fshatit Grizë protestojnë në Bashkinë e Patosit, për rrugën e zënë nga ndërtimet e paligjshme të dy familjeve, Cjapi e Shpërdheja, banorë të kësaj lagje periferike. Sip

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.725Z

Harta e familjeve të varfra sipas qyteteve

27/04/2009  Ndarja e pagesës kushtëzohet me punën në komunitet, në të kundërt refuzohet ndihma Ndarja e pagesës sipas rretheve që kanë dhe nivelin më të lartë të familjeve të varfra Kushtëzohet shpërndarja e pagesës së ndihmës ekonomike. Përfituesit përveç plotës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.042Z

29% e familjeve shqiptare, me borxhe

TIRANE-29% e familjeve shqiptare kanë të paktën një borxh për të paguar, ndërkohë që aftësitë e tyre paguese janë përkeqësuar gjatë gjashtë muajve të parë të vitit. Të dhënat janë rezultat i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.348Z

Buxheti i familjeve, shqiptarët dyfishojnë shpenzimet

Familjet shqiptarë harxhojnë rreth 2 herë më shumë se 7 vjet më parë. Buxheti familjar i çdo familjeje shqiptare është rritur për sa u përket shpenzimeve mujore, si në zonat urbane, ashtu dhe në ato rurale. Rreth gjysma e buxhetit familjar shkon për të mbuluar shpenzimet për ushqim,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama