Rezultate te kerkimit per termin: +Federatat

Total: 837
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.688Z

Federatat sportive, emra te rinj

Zgjedhjet ne asamblete zgjedhore te federatave te ndryshme sportive jane vleresuar si te vonuara nga ana e MTKRS-se. Keshtu, asamblete e federatave sportive duhet te kishin mbyllur para dhjetorit zgjedhjet dhe duhet te kishin zgjedhur drejtuesit e rinj, por per shkak te problemeve te ndryshme puna k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.619Z

Federatat protestojnë kundër MTKRS-së

Më pak se gjashtë muaj më parë, një konflikt mes Federatës Shqiptare të Futbollit dhe MTKRS-së, do të bënte që UEFA e FIFA të përjashtonin Kombëtaren tonë nga aktivitet ndërkombëtaren dhe më vonë ministria të dorëzohej para presioneve të ndërkombëtarëve të futbollit. Histor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:29.339Z

Lojerat Olimpike "Peskara 2009", mblidhen federatat

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar, ne kuader te Lojerave Mesdhetare, "Pescara 2009", zhvilloi nje takim pune me sekretaret e Pergjithshem, te te gjitha Federatave Sportive, qe jane pjese e programit te lojerave te veres. Takimi i punes u zhvillua prane zyrave te KOKSH-it, nen drejtimin e perfaqesue

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.437Z

Shteti, paqe me federatat

Pas nje periudhe te gjate heshtjeje nga ana e Ministrise se Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve per problemet e federatave dhe gjendjen e mjeruar te sportit, akulli eshte thyer fale frymes se bashkepunimit qe po tregojne drejtuesit e ri te sportit. Kete jave ata kane filluar nje sere

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.547Z

Federatat kunder MKTRS: Larg duart nga sporti

Sipas KOKSH-it, presioni i MTKRS-se ndaj federatave sportive per te zhvilluar zgjedhjet eshte nje nderhyrje flagrante e shtetit ne kompetencat e organeve te zgjedhura. Presioni i MTKRS-se ndaj federatave sportive per te zhvilluar zgjedhjet eshte nje nderhyrje flagrante e shtetit ne kompe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:18.806Z

Rama Federatat e sportit do kene seline e tyre miliona euro investime

Transmetuar me 02112016 - 1246 Tirane 2 nentor 2016 NOAal- Kryeministri Edi Rama thote se te gjithe jane deshmitare se si u shkaterrua gjithe sistemi i sportit ne Shqiperi dhe se si u asgjesua baza e aktiviteteve sportive e cila ne cdo vend normal gjendet ne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.687Z

Përfundoi punimet takimi i EHF-it me Federatat Kombëtare

Në Budapest të Hungarisë i përfundoi punimet mbledhja e Komitetit Ekzekutiv të Federatës Evropiane me federatat kombëtare në të cilën morën pjesë edhe presdienti i FHK-së Eugen Saraçini dhe sekretari i përgjithshëm i F

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama