Rezultate te kerkimit per termin: +Flavio +Tosi

Total: 29
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:20.683Z

INVESTIMET ITALIANE DHE FLAVIO TOSI

Javes qe kaloi por edhe sot, Sali Berisha, me latinishten e tij, se italisht nuk mund ti thoshe, lincoi nje partneritet shume serioz italo-shqiptar, nje partneritet publik nepermjet Bashkise se Verones dhe bashkise se Tiranes. Ne fjalen e tij nuk kurseu as kryetarin e bashkise se Verones, shume te n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:23.144Z

Ndërmarrje publike për mbledhjen dhe riciklimin e mbetjeve në Tiranë

Marrëveshja  Veliaj: Koncept i ri për riciklimin dhe ndarjen e mbetjeve që në burim Më në fund Tirana do të ketë një sistem të ri menaxhimi dhe grumbullimi për mbetjet urbane. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ka zgjedhur modelin e Bashkisë së Veronës, si shembulli më i suksess

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.674Z

Tirana dhe Verona nënshkruajnë marrëveshje për menaxhimin e mbetjeve

Bashkia e Tiranës ka lidhur një marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Veronës për krijimin e një ndërmarrje publike, e cila do të bëjë grumbullimin dhe menaxhimin e mbetjeve. Përmes kësaj marrëveshje të firmosur nga kryebashkiaku, Erion Veliaj dhe homologu tij, Flavio Tosi, Bashkia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:20.682Z

Një përgjigje për Flavio Tosin

Nga Artan Gaçi Javes qe kaloi, Sali Berisha, me latinishten e tij, se italisht nuk mund ti thoshe, lincoi nje partneritet shume serioz italo-shqiptar, nje partneritet publik nepermjet Bashkise se Verones dhe bashkise se Tiranes. Ne fjalen e tij nuk kurseu as kryetarin e bashkise se Verones, shu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:23.132Z

Veliaj: Ndërmarrje publike sipas modelit të mirë të Bashkisë së Veronësc

Bashkia e Tiranes ka lidhur një marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Veronës për krijimin e një ndërmarrje publike, e cila do të bëjë grumbullimin dhe menaxhimin e mbetjeve. Përmes kësaj marrëveshje të firmosur nga kryebashkiaku, Erion Veliaj dhe homologu tij, Flavio Tosi, Bashk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:46.501Z

Itali, Rama takon legistin Tosi:I propozon binjakëzim kulturor

Të tjera rreth shkrimit Rama selfie me artistët shqiptarë VIDEO FOTO VENECIA- Kryeministri Rama gjatë vizitës së tij në verilindjen italiane ka takuar dhe kryebashkiakun e Veronës, legistin Flavio Tosi, të cilin ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.673Z

Tirana e Verona marrëveshje për grumbullimin e menaxhimin e mbetjeve

Bashkia e Tiranes ka lidhur një marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Veronës për krijimin e një ndërmarrje publike, e cila do të bëjë grumbullimin dhe menaxhimin e mbetjeve. Përmes kësaj marrëveshje të firmosur nga kryebashkiaku, Erion Veliaj dhe homologu tij, Flavio Tosi, Bashkia e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama