Rezultate te kerkimit per termin: +Formularin

Total: 3873
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.321Z

Regjistrimi qeveria ndryshon formularin

Qeveria shqiptare ndryshon formularin e regjistrimit te popullsise dhe banesave. Ky proces per Shqiperine do te nise zyrtarisht ne muajin prill 2011 dhe aktualisht qeveria eshte duke zhvilluar regjistrimin pilot te popullsise dhe banesave. Pas reagimeve te nderkombetareve institucione

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.586Z

Maturantët tërheqin formularin A1

10 marsi eshte afati i fundit kur maturantet duhet te dorezojne formularin A1, i cili ju jep mundesine qe te rregjistrohen dhe marrin pjese ne provimet e matures shteterore. Ky formular qe prej fillimit te kësaj jave po ju shperndahet te gjithe maturanteve ne te gjitha shkollat e vendit, nderkohe q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.119Z

KLD Plotesoni formularin e dekriminalizimit

brbrKeshilli i Larte i Drejtesise i ka kerkuar te gjithe gjyqtareve ne vend te plotesojne formularin e vetedeklarimit per dekriminalizimin Keshilli i Larte i Drejtesise kerkon qe nga data 29 mars e ne perputhje me afatet ligjore te procesit te vetedeklarimit gjyqtaret te depozitojne personalisht pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.647Z

Pasuria, deputetët pa dorëzuar formularin

Dy ditë larg skadimit të afatit të deklarimit të pasurive nga ana e zyrtarëve, deputetët e rinj të Kuvendit, ende nuk kanë depozituar formularin pranë Inspektoratit të Deklarimit të Pasurive. Sipas burimeve mësohet se jo të gjithë deputetët e Kuvendit nuk kanë depozituar formularin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.711Z

Plotësojnë formularin A3 rreth 150 maturantë

27/10/2009  Shumica të pakënaqur me degët fituese GJIROKASTËR - Rreth 150 maturantë që nuk kanë fituar të drejtë studimi në dy fazat e para, apo që dëshirojnë të ndryshojnë degën, kanë plotësuar deri ditën e hënë formularin A3 pranë Drejtorisë rajonale të Arsimit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.238Z

LISTA/ 49 zyrtarë nuk dorëzojnë formularin e dekriminalizimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sot listën e të gjithë zyrtarëve që i janë nënshtruar ligjit për dekriminalizimin, duke plotësuar paraprakisht formularin. Janë gjithsej 49 zyrtarë që nuk kanë plotësuar formularin, një pjesë e të cilëve gra. Ndërkohë, formularin e k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.925Z

Universitetet, si të plotësoni formularin A2

Maturantët do të kenë afat deri më 9 korrik për të plotësuar formularin A2. Ministria e Arsimit publikoi dje formatin përfundimtar për mënyrën se si kandidatët do të përcaktojnë 10 degët e preferuara për në universitet. Ata duhet të përzgjedhin mes 200 të tillave të rendit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama