Rezultate te kerkimit per termin: +Furnizimi

Total: 4391
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:59.823Z

Fillon furnizimi i rregullt me ngrohje

Ngrohtorja e kryeqytetit "Termokos" ka bërë të ditur se me rënien e temperaturave që nga orët e hershme të mëngjesit të sotëm ka filluar furnizimin e rregullt me ngrohje. Sipas njoftimit, aktualisht temperaturat në rrjetin e sistemit të kogjenerimit janë të kënaqshme, sipas diagramit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.909Z

Ndalohet furnizimi me gazin rus për Evropën Juglindore

Moskë- Është ndaluar sot furnizimi me gazin rus për Evropën Juglindore. Ministria bullgare e Ekonomisë ka njoftuar sot se e gjithë sasia e gazit rus përmes Ukrainës për Bullgarinë, Turqinë, Greqinë dhe Maqedoninë është bllokuar. Që nga ora 03:30(0130 GMT) furnizimi i gazit pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.465Z

Keqperdorimi nga ana e qytetareve veshtiresohet furnizimi me uje

Me rritjen e temperaturave, furnizimi i qytetarëve me ujë të pijshëm 24 orë, është i domosdoshëm. Edhe pse Ujësjellës-Kanalizimet po punojnë me kapacitete të plota për të shmangur mungesën e furnizimit me ujë të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.081Z

Obiliqit i rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm

Kompania e Ujësjellësit Rajonal "Prishtina" sh.a. njofton të gjithë konsumatorët e Komunës së Obiliqit ( qytetin dhe fshatrat përreth, ata të cilët furnizohen me ujë nga rezervuari "Shkabaj" përfshirë Termocentralin Kosova A) se furnizimi me ujë të pijshëm do u rikthehet në krojet e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:19.217Z

Normalizohet situata e Bovillës, nis furnizimi normal me ujë

Bashkia e Tiranës njofton se prej mëngjesit të sotëm, parametrat në ujëmbledhësin e Bovillës janë përmirësuar dukshëm, duke sjellë rënie të ndjeshme të nivelit të turbullirës së shkaktuar nga reshjet e dendura, dhe se deri sot në mbrëmje impanti do të rifillojë proçesin no

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.360Z

Përmirësohet furnizimi me energji elektrike

Blloku B1 i termocentralit Kosova B, i cili gjatë mëngjesit të sotëm kishte rënë nga sistemi, është rikthyer në punë. Si pasojë e daljes nga sistemi, shumë qytete e fshatra të Kosovës mbetën pa energji elektrike për or&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:18.457Z

Tiranë- Avari në sistemin e ujësjellësit, ndërpritet furnizimi me ujë

Tiranë- Si pasojë e një avarie në sistemin e ujësjellësit pranë zones së Shën Mërisë në Tiranë, një pjesë e madhe e kryeqytetit do të vuajë mungesën e ujit të pijshëm.Sipas një njoftimi nga Ujsjellës Kanalizime Tiranë, shkak i defektik ka qenë rrëshqitja e dherave si pasojë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama