Rezultate te kerkimit per termin: +Gjendja +Cash

Total: 109
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:29.191Z

Pasuri të pajustifikuara; anëtarët e Gjykatës Kushtetuese deklarojnë miliona lekë cash

Të dhënat e analizuara nga BIRN tregojnë se shtatë nga nëntë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese nuk e justifikojnë pasurinë e tyre të paktën në një vit të deklarimit, ndërkohë që vlerat e larta të parave cash ngrenë dyshime mbi burimin e tyre.  Autor: Aleksandra Bogdani | BIRN | 

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:23.484Z

CEZ, Shkëlzeni 300 mijë euro cash në vitin kur Kalaj mori 7 mln euro nga banka. Pasuria ndër vite

Vitin që Nuel Kalaj, i akuzuar si sekseri i marrëveshjes mes qeverisë Berisha dhe çekëve për privatizimin e OSSH, mori 7 milionë euro nga CEZ, me çantë, në një bankë të  nivelit të dytë, llogaritë bankare të Shkëlzen Berishës janë shtuar me mbi 300 mijë euro. Rastë i apo j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.085Z

Pasuria e deputeteve të parlamentit shqiptar

Pasuria e deputeteve femra, është publikuar nga deklarata që kanë depozituar vetë në ILDKPKI. Të dhënat për vitin 2014 janë në faqen e internetit të “OpenData”. Deputetet që kanë më shumë vite në parlame

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:18.556Z

Ja pasuritë e disa kryebashkiakëve. Kryetar edhe me 45 shtëpi !

Kryetarët e rinj të bashkive që fituan zgjedhjet lokale në 21 qershor të këtij viti e kanë bërë tashmë deklarimin e pasurisë së tyre. Një pjesë e madhe e tyre kanë në listën e deklaruar jo pak prona të paluajtshme dhe të ardhura apo kursime. Ndër kryetarët e bashk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.081Z

Deputetet shqiptare më të pasura

Gazeta "Shqiptarja.com" ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014, sipas të dhënave të "OpenData" dhe vërehet se deputetet që kanë më shumë vite në Parlament, apo ato që kanë qenë edhe ministre, thuajse nuk kanë pasur asgjë për të shënuar në deklarat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:12.278Z

13 kryebashkiakët e rinj, ja pasuria e tyre

Kryetarët e rinj të bashkisë kanë deklaruar në ILDKP pasuritë e tyre, nga prona të patundshme dhe kredi në banka gjatë vitit 2014. Madje në krahasimin e tyre ka kryetarë që kanë shtuar prona në miliona euro por dhe në ata që kanë vetëm kredi. Voltana Ademi e Shkodrës shënon të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.086Z

Zbardhen milionat, cilat janë femrat më të pasura të parlamentit shqiptar

Gratë e parlamentit shqiptar kanë shtuar prezencën e tyre në çdo legjislaturë, duke menaxhuar më shumë pushtet dhe duke administruar rrjedhimisht edhe më shumë të ardhura. "Shqiptarja.com" ka analizuar deklaratat e pasurive të grave parlamentare për vitin 2014 sipas të dhënave të "O

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama