Rezultate te kerkimit per termin: +Gjimnazet

Total: 793
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.381Z

Gjimnazet, nxënësit dynden për regjistrim

Gjimnazet e vendit dynden nga fluksi i nxënësve që kanë përfunduar klasën e nëntë dhe tashmë do i drejtohen bankave të shkollave të mesme. Që në ditët e para të regjistrimeve, nëpër gjimnazet e kryeqytetit ka pasur një numër të konsiderueshem të nxënësve që regjistrohen p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.757Z

Regjistrimet, dyndje për gjimnazet me emër

Drejtuesit e shkollave: Nxënësit duhet të gjejnë një tjetër alternativë. MASH: Regjistrimet jo sipas preferencave Radhë të gjata dhe orë të tëra në pritje për t’u regjistruar në gjimnazet më të preferuara të kryeqytetit, që janë “Ismail Qemali”, “Sami Frashëri”,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.774Z

Gjimnazet kthehen në tre vjet

Shkollave të mesme të përgjithshme, jo vetëm që u ndryshon termi i emërtimit, duke u quajtur gjimnaze, por u shkurtohet kohëzgjatja. Duke filluar nga ky vit gjimnazet bëhen tre vjeçare.”Vendimi i para një dite i marrë nga qeveria për të rikthyer emërtimet tradicionale është një tj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:24.534Z

Gjimnazet më të mira në Tiranë sipas performancës

Gjimnazi Sami Frashri në Tiranë vijon të jetë në krye të listës së renditjes për vitin arsimor 2015-2016. Në listën e publikuar nga Drejtoria Arsimore e Tiranës bëjnë pjesë të gjithë gjimnazet publike dhe jopublike të cilat janë rankuar sipas kartës së performancës. Ndër pesë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.520Z

Të kategorizohen gjimnazet dhe diplomat e tyre

Autori i Lajmit: Denisa KonaEshtë koha të trajtohet ideja e gjimnazeve të diferencuara. Kohë më parë, drejtori i “Sami Frashërit” na tha se diploma e shkollës së tij nuk është dosido dhe ajo shihet me sy tjetër nga diplomat e shumë gjimnazeve. Por ky “sy” është “informal”

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.570Z

Rregjistrimi në shkolla, të gjithë duan gjimnazet VIP

Ata që janë regjistruar në klasen e 10-të në shkollat e mesme, kane qënë pjesë e rradhëve të gjata dhe kanë pritur me orë të tëra jashtë derës së shkollës. Të shoqëruar nga prindër ose jo, ata pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.389Z

Regjistrimet, preferohen gjimnazet me emër

Regjistrimet e nxënësve të klasave të dhjeta kanë krijuar kaos, nëpër shkollat e mesme të Tiranës. Nxënës dhe prinder presin nëpër dyer te drejtorive te shkollave per t'u regjistruar ne gjimnazet me ne ze te Tiranes si 'Sami Frasheri', 'Petro Nini Luarasi', 'Ismail Qemali'

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama