Rezultate te kerkimit per termin: +Gjykates +Evropiane

Total: 566
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:41.744Z

Ligji i pronave Nishani Po i behet presion Gjykates Kushtetuese

Transmetuar me 24032016 - 2125 Presidenti i Republikes Bujar Nishani  shpreh shqetesimin e thelle per presionin publik te  adresuar sipas tij nga ana e qeverise shqiptare ndaj Gjykates Kushtetuese te Republikes ne lidhje me shq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.709Z

Dy familje marrin demshperblim nga Gjykata Evropiane

Familjet Puto dhe Allabashi do te marrin brenda pak kohesh demshperblimin e fituar nga Gjykata Evropiane e te Drejtave te Njeriut pas vendimit te djeshem te qeverise per ekzekutimin e vendimit te gjykates. Qeveria vendosi ekzekutimin e vendimit te Gjykates Evropiane per te Drejtat e Njeriut date 2

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:09.365Z

Burgjet Gjykata Evropiane ndeshkon Greqine

ATHINE- Gjykata Europiane per te Drejtat e Njeriut ndeshkon Greqine per shkelje ne trajtimin e te burgosurve. Vendimi i referohet trajtimit jo njerezor ne burgjet e Janines per vitet 2008-2009 ku vuajne denimin edhe mjaft te burgosur shqiptare. Gjendja e burgjeve greke eshte e mbi populluar dhe he

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.818Z

Kandidatet per anetare te Gjykates Kushtetuese intervista me deputetet

Komisioni i Ligjeve do te zhvilloje sot seancen degjimore me kandidatin per anetar te Gjykates Kushtetuese Artan Hoxha nderkohe qe neser do te jete radha e emrit te dyte te dekretuar nga presidenti gjyqtarit Fatmir Hoxha. Edhe pse ne kalendarin e miratuar nga Konferenca e Kryetareve ishte caktuar da

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.530Z

Qeveria, 450 mije euro per fituesit ndaj shtetit ne Gjykaten Evropiane

Keshilli i Ministrave, vendosi te paguaje dje nente persona me vleren prej 450.000 euro, pasi ata fituan ndaj shtetit ne Gjykaten Evropiane per te Drejtat e Njeriut. Per rrjedhoje, qeveria shqiptare, detyrohet tashme qe te kryeje pagesen se bashku me tatimin mbi te ardhurat, ndaj nente personave ne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.139Z

Kreu i Gjykatës Evropiane: Të forcohet pavarësia e gjyqësorit, transparencë dhe luftë korrupsionit

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Xhezair Zaganjori zhvilloi një vizitë zyrtare në Gjykatën Evropiane të Drejtësisë në Luksemburg, ku është pritur nga Presidenti i kësaj gjykate, Koen Lenaerts. Lenaerts shprehu vlerësimet e tij për progresin që ka bërë Shqipëria gjatë këtyre vit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.122Z

Verifikimi anetaret e Gjykates se Larte pas Kushtetueses

Gjykata e Larte te henen nisin procedurat Kuvendi do te nise verifikimin e tre anetareve te rinj te Gjykates se Larte te propozuar nga Presidenti Bamir Topi vetem pasi te jete zhvilluar seancat degjimore me kandidatet per Gjykaten Kushtetuese. Do te jete data 7 tetor kur 4 aneta

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama