Rezultate te kerkimit per termin: +Guido +Westervelle

Total: 39
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.957Z

Westervelle Gjermania do mbeshtese hyrjen e rajonit ne BE

Ministri i jashtem i Shqiperise Edmond Haxhinasto ne kuader te pjesemarrjes ne Konferencen me teme Perspektiva per Europen Juglindore - Austri Gjermani dhe SHBA ne dialog me vendimarresit e rajonit eshte takuar me Ministrin e Puneve te Jashtme te Gjermanise Guido Westervelle. Ne kete takim mini

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.964Z

Westervelle-Haxhinastos Gjermania ju mbeshtet per integrimin

Pjesemarres ne konferencen me teme Perspektiva per Evropen Juglindore - Austri Gjermani dhe SHBA ne dialog me vendimmarresit e rajonit dy personalitet kane diskutuar per nje sere ceshtjesh. Nga ana e tij shefi i diplomacise gjermane ka premtuar mbeshtetje te fuqishme per integrimin e Ballkanit Peren

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.150Z

Westervelle: Gjermania do mbështesë hyrjen e rajonit në BE

Ministri i jashtëm i Shqipërisë Edmond Haxhinasto në kuadër të pjesëmarrjes në Konferencën me temë: "Perspektiva për Europën Juglindore - Austri, Gjermani dhe SHBA, në dialog me vendimarrësit e rajonit", është

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.312Z

Westervelle: Territori i Kosovës nuk vihet në dyshim

PRISHTINË- Ministri i Jashtëm gjerman, Guido Westervelle, është shprehur se për Gjermaninë integriteti territorial i Kosovës nuk është në dyshim. "Për ne integriteti territorial i Kosovës nuk vihet në pyetje", tha Westervelle, pas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.356Z

Westervelle-Haxhinastos: Gjermania ju mbështet për integrimin

Pjesëmarrës në konferencën me temë "Perspektiva për Evropën Juglindore – Austri, Gjermani dhe SHBA, në dialog me vendimmarrësit e rajonit", dy personalitet kanë diskutuar për një sërë çështjesh. Nga ana e tij shefi i diplomacisë gjermane ka premtuar mbështetje të fuqishme për i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.512Z

Kosova perpjekjet e fundit per te bindur Serbine. Westervelle ne Beograd

Shefi i diplomacies gjermane Guido Westervelle do te coje nje kerkese ne emer te vendeve te Quintit ne Serbi per ndryshimin e rezolutes se depozituar ne OKB. Nese Beogradi pajtohet qe te heqe referencat per statusin e Kosoves ne tekstin e projekt-rezolutes Brukseli do trsquoia shkurtoje rrugen drejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:29.182Z

"Kosova", përpjekjet e fundit për të bindur Serbinë. Westervelle në Beograd

Shefi i diplomacies gjermane, Guido Westervelle do t oj nj krkes ne emer te vendeve t Quintit n Serbi pr ndryshimin e rezoluts s depozituar n OKB. Nse Beogradi pajtohet q t heq referencat pr statusin e Kosovs n tekstin e projekt-rezoluts, Brukseli do t’ia shkurtoj rrugn drejt integrimit ne Bas

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama