Rezultate te kerkimit per termin: +Harito

Total: 1062
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:26.987Z

Harito: Marrëveshja me BERZH, modernizon shërbimet

Ministrja e Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito, tha se projekti Ofrimin e shërbimeve publike me në qendër qytetarin, që po mbështetet nga Banka Botërore, synon luftimin e korrupsionit në sportelet publike. Sipas Haritos, investimi në fjalë do të vendosë  s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:43.194Z

Harito: Teknologjia sjell transparencë

Java e inovacionit Peleshi premton inovacion në shërbimet publike. Nikolla: Do të dixhitalizojmë parauniversitarin Është hapur dje zyrtarisht Java e inovacionit 2014, iniciativë e ministres për Inovacionin dhe Administratën Publike të Shqipërisë. Në aktivitetin e organizuar me rastin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.628Z

Harito: Pakësuam numrin e punonjësve me 15 %

Ministrja e Inovacionit dhe të Administratës Publike Milena Harito i ka kthyer përgjigje grupit të deputetëve të Grupit Parlamentar të PD-së për lëvizjet në administratë. Në përgjigjen e saj dërguar dërguar Kuvendit, ministrja Harito thotë se objektivi i qeverisë në këtë 4-v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:58.295Z

Harito: Angazhim për zhvillimin e axhendës dixhitale

- Gjatë konferencës rajonale mbi "Zhvillimin e Shoqërisë së Informacionit" që po zhvillohet në Budva, Mali i Zi -TIRANË, 30 Tetor/ATSH/.- Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito po merr pjesë në konferencën ministrore mbi Zhvillimin e Shoqërisë së Informaci

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.834Z

Shkarkimet ne administrate Harito para deputeteve

Milena Harito, ministre e Inovacionit dhe Administratës Publike është përballur me një mori me pyetje nga deputetët e opozitës për shkarkimet nga puna në administratën publike, gjatë një seance dëgjimore në Komisionin Parlam

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.401Z

Harito: Inovacioni në qendër të zhvillimit të gruas

KOSOVE-Ministrja e Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito mori pjesë sot në forumin “Java e Gruas”, organizuar në ambientet e Qendrës së Inovacionit Kosove (ICK) nga Shoqata Instituti Kombëtar për Demokraci (National Democracy Institute). Në praninë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.835Z

Shkarkimet Harito Shifrat e opozites jo reale

Milena Harito, ministre e Inovacionit dhe Administratës Publike është përballur me një mori me pyetje nga deputetët e opozitës për shkarkimet nga puna në administratën publike, gjatë një seance dëgjimore në Komisionin Parlam

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama