Rezultate te kerkimit per termin: +Hidrocentrale

Total: 2156
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.631Z

Qeveria miraton 5 hidrocentrale të rinj

Qeveria miratoi dje vendimet për përcaktimin e autoritetit kontraktues për 5 hidrocentrale në vendin tonë. Duke vlerësuar këtë hap, Kryeministri Sali Berisha bëri të ditur se për këta 5 hidrocentrale të rinj janë bërë të gjitha aplikimet dhe tashmë miratohet autoriteti kontraktues

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:25.726Z

Kukes vihen ne pune edhe 3 hidrocentrale

Ne Gryken e Vanave ne Kukes vihen ne pune edhe tre hidrocentrale te tjera. 30 megavat energji do te dalin tashme nga pese hidrocentralet e lidhura tashme me rrjetin energjitik te transmetimit 110 kilovolt. Ne hidrocentralin e Beles, po shfrytezohen dy turbina, ndersa eshte drejt perfundimit monti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:11.940Z

Energjia, licenca të reja për hidrocentrale

Tregut të energjisë elektrike i janë shtuar aktorë të rinj, pasi kanë hyrë në fuqi vendimet e Entit Rregullator të Energjisë për licencime dhe rinovime. Kështu pas përfundimit të fazë së ndërtimit tashmë ka nisur nga prodhimi kompania Denas Power, Hec-i i së cilës ka një fuq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:48.839Z

Jepen edhe dy hidrocentrale të reja

Gazeta ShqipVendimi Këshilli i Ministrave miratoi dje në mbledhjen e radhës së qeverisë, përcaktimin e autoritetit kontraktues për dhënien me koncesion të hidrocentraleve Qarr e Kaltanj. Nisur nga ky vendim i ri, kreu i qeverisë Berisha u ndal gjerësisht në fjalën e tij mbi nevojën e k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.855Z

Identifikohen 77 hidrocentrale

Ne Kosove jane identifikuar 77 lokacione ku mund te ndertohen hidrocentrale me potencial te madh te prodhimit te energjise elektrike. Drejtuesit e Qeverise deklarojne se keto do te ndertohen permes tendereve dhe formes se koncesionimit Nga Express me 20 nentor 2010 ne ora 1000 Ministria e Energjis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.464Z

5 hidrocentrale ne shitje Komisioni i Ekonomise miraton projektligjin

Komisioni per Ekonomine dhe Financat ka miratuar projektligjin Per krijimin e shoqerive HEC Ulez - Shkopet sh.a. HEC Tirane Lanabregas sh.a. dhe HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2 sh.a. dhe percaktimin e formes dhe te struktures se formules se privatizimit te shoqerive HEC Ulez - Shkopet sh.a. dhe HEC Bi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.295Z

KESH paraqet situaten ne hidrocentrale

Korporata Energjitike Shqiptare ka paraqitur situaten ne hidrocentrale pas reshjeve te shumta qe kane perfshire vendin. Sipas KESH Fierza eshte ne kuoten e 282.5 m prurjet jane 600 m3/sek.Hidrocentrali i Komanit eshte ne kuoten e 173.28 m prurjet jane 1570 m3/sek shkarkimet 1560 m3/sek.Va

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama