Rezultate te kerkimit per termin: +Illyria

Total: 365
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:43.620Z

Universiteti Illyria, tryezë për gjakmarrjen

Diskutimi rreth domosdoshmërisë së angazhimit për parandalimin e krimit të vrasjes për hakmarrje apo gjakmarrje ka qenë tema kryesore ne tryezën e organizuar nga Universiteti Illyria, ku ka qenë i pranishëm edhe Avokati i Popullit, Igli Totozani. &

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.208Z

20 vjet të gazetës “Illyria”

Nga Express më 13 qershor 2011 në ora 18:07 Gazeta shqiptaro-amerikane "Illyria" festoi të dielën, 20-vjetorin e daljes së saj dhe 20-vjetorin e rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet SHBA’ve dhe Shqipërisë. në darkën festive ishin të pranishëm mbi 800 personalitet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:07.293Z

RRJETI I AUTOSTRADAVE NË GJEOGRAFINË SHQIPTARE, TË QUHET ILLYRIA!

Besim ZYMBERI Propozimi im është kornizë e përgjithësuar e një projekti të rëndësishëm nacional e kulturor. Me këtë propozim, fillimisht, në mënyrë simbolike do të rivendosej vëmendja e botës tek rëndësia që ka gjeografia shqiptare për vendosjen, ruajtjen dhe balancimin e linja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.885Z

Shfaqet në SHBA dokumentari “Illyria”

Mbreti Zog, Enver Hoxha, Berisha, Moisiu e Rugova në optikën e regjisores çifute Nga Nju Jorku, Beqir SINA Në njërin prej mjediseve të Konsullatës së Përgjithshme të mbretërisë belge, në Nju Jork, ekselenca e saj Renilde Loeckx Drozdiak, konsulle e përgjithëshme, organizoi shfaqjen p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:58.332Z

“Illyria”, në New York– numër rekord me 280 faqe - me rastin e 28 Nëntorit

Gazeta shqiptaro-amerikane “Illyria” në New York, botoi sot, të premten më 28 nëntor, një numër special me rastin e Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë. Me 280 faqe, ky numër shënon një rekord të ri si më voluminozi në historinë e shtypit shqiptar në mbar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.867Z

V E N D I M PËR LICENCIMIN E INSTITUCIONIT PRIVAT TË ARSIMIT TË LARTË, “SHKOLLA E LARTË “ILLYRIA””  

V E N D I M PËR LICENCIMIN  E INSTITUCIONIT PRIVAT TË ARSIMIT TË LARTË, “SHKOLLA E LARTË “ILLYRIA”” Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 4, pika 2, 43, 44  e 45,  të ligjit nr.9741, datë 21.5.2007, “Pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.474Z

VENDIM PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË REJA TË STUDIMIT, PRANË SHKOLLËS SË LARTË PRIVATE “ILLYRIA”, TIRANË

VENDIM PëR HAPJEN E PROGRAMEVE Të REJA Të STUDIMIT, PRANë SHKOLLëS Së LARTë PRIVATE “ILLYRIA”, TIRANë Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 4, pika 2, 43, 44 e 45, të ligjit nr.9741, datë 21.5.2007, “Për arsimin e lartë në Republikën e Shqip

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama