Rezultate te kerkimit per termin: +Karkini

Total: 47
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.639Z

KLD kerkon mase per gjyqtarin Karkini

Tirane- Keshilli i Larte i Drejtesise i drejtohet ministrit Enkelejd Alibeaj qe te marre masa disiplinore ndaj gjyqtarit te Elbasanit, Xheladin Karkini. Nga nje inspektim i kryer nga ana e KLD-se ka rezultuar se, ky gjyqtar nuk ka dorezuar 79 dosje ne sekretarine gjyqesore, duke iu mohuar te drejten

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.704Z

KLD, ministrit Alibeaj: Procedim disiplinor për gjyqtarin Xheladin Karkini

Inspektorati i KLD-së i gjeti disa shkelje gjyqtarit të Gjykatës së Elbasanit. Nuk dorëzoi brenda afateve procedurale 65 vendimet e arsyetuara në sekretarinë gjyqësore Këshilli i Lartë i Drejtësisë i kërkon ministrit të Drejtësisë procedim disiplinor për gjyqtarin e Elbasanit Xhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.832Z

Elbasan, avokati i “sherrit”: Nuk eshkarkova unë gjykatësin Karkini

Të tjera rreth shkrimit KLD e shkarkoi më 8 mars ELBASAN - “Abuzimi me detyrën, mos zbardhja e vendimeve dhe pengesa në dhënien e drejtësisë për qytetarët”. Këto kanë qenë faktet, sipas Këshillit të Lartë të Drejtësisë, për të cilat, gjykatësi civiles

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.799Z

KLD shkarkon gjyqtarin e Elbasanit Xheladin Karkini

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani shfrytëzoj mbledhjen e radhës të anëtarëve të  Këshillit të Lartë të Drejtësisë për të dhënë këtë urim. Por në mbledhje mungonte e vetmja femër e k&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.831Z

Elbasan, avokati i “sherrit”: Nuk eshkarkova unë gjykatësin Karkini

ELBASAN - “Abuzimi me detyrën, mos zbardhja e vendimeve dhe pengesa në dhënien e drejtësisë për qytetarët”. Këto kanë qenë faktet, sipas Këshillit të Lartë të Drejtësisë, për të cilat, gjykatës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:34.304Z

Gjykata lë në burg grabitësit e Spillesë; biznesmeni Karkini, në kërkim

Gjykata e Kavajës ka pranuar kërkesat e Prokurorisë për caktimin e masave të sigurisë për grupin e personave të përfshirë në falsifikimin e dokumentacionit dhe tjetërsimin e pronave në bregdetin e Spillesë. Për gjashtë të akuzuarit për skandalin e pronave në këtë zonë, ku ndër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:51.601Z

KLD hetim gjyqtarit te Elbasanit

Inspektorët e Këshillit të Lartë të drejtësisë kontrollojnë dosjet e gjyqtarit Xheladin Karkini, në Elbasan. Inspektimi ka të bëjë me faktin që gjyqtari Karkini njihet për mos zbardhjen e vendimeve gjyqësore. Kontrollet nuk k

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama