Rezultate te kerkimit per termin: +Komandant +Lleshi

Total: 80
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:06.181Z

Përurohet muzeu historik “Komandant Lleshi”

Në kuadër të manifestimeve për nder të 100-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, dje në mesditë, në objektet e stadiumit të fshatit Tërnoc, është përuruar hapja e Muzeut historik, kushtuar jetës dhe v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.784Z

Presidenti Topi dekreton emërimin e Gjeneral Brigade Abaz Liman Lleshi, Komandant i Brigadës së Mbështetjes Rajonale.

D E K R E T PËR EMËRIM NË DETYRË Në mbështetje të nenit 93 të Kushtetutës së Shqipërisë, me propozim të ministrit të Mbrojtjes, D e k r e t o j: Neni 1 Gjeneral Brigade Abaz Liman Lleshi, emërohet Komandant i Brigadës së Mbështetjes Rajonale. Neni 2 Ky dekret hyn në f

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.650Z

Sandër Lleshi, tani numri dy i ushtrisë

Sander Lleshi, me gradë gjeneral është emëruar dje nga Presidenti i Republikës, Bamir Topi, si zëvendësshef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare. Dekretimi për emërimit të numrit dy të forcave të armatosura është bërë tre muaj, pasi gjeneral Lleshi është

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.681Z

Gjeneral Sandër Lleshi, tani numri dy i ushtrisë

Zv/shefi Sander Lleshi, me gradë gjeneral është emëruar dje nga Presidenti i Republikës, Bamir Topi, si zëvendësshef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare. Dekretimi për emërimit të numrit dy të forcave të armatosura është bërë tre muaj, pasi gjeneral Lleshi është e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.784Z

Presidenti Topi dekreton emërimin e Gjeneral Brigade Sandër Ndue Lleshi, Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes.

D E K R E T PËR EMËRIM NË DETYRË Në mbështetje të nenit 93 të Kushtetutës së Shqipërisë, me propozim të ministrit të Mbrojtjes, D e k r e t o j: Neni 1 Gjeneral Brigade Sandër Ndue Lleshi, emërohet Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes. Neni 2 Ky dekret hyn

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.784Z

Presidenti Topi dekreton lirim nga detyra të Gjeneral Brigade Sandër Ndue Lleshi, Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes.

D E K R E T PËR LIRIM NGA DETYRA Në mbështetje të nenit 93 të Kushtetutës së Shqipërisë, me propozim të ministrit të Mbrojtjes, D e k r e t o j: Neni 1 Gjeneral Brigade Sandër Ndue Lleshi, Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, lirohet nga detyra. Neni 2 Ky d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:01.523Z

Përkujtohet 10 vjetori i rënies së Komandant Lleshit

Nga Express më 25 maj 2011 në ora 20:30 Në Tërnoc të Madh të Bujanocit është mbajtur sot manifestimi qendror kushtuar 10 vjetorit të rënies së komandantit të UÇPMB-së, Ridvan Qazimit-alias Komandant Lleshit. Në praninë e qytetarëve, familjarëve të dëshmorëve, veteranëve të

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama