Rezultate te kerkimit per termin: +Komponenti

Total: 504
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.919Z

VENDIM PER PËRCAKTIMIN E AUTORITETEVE DHE TË PËRGJEGJËSIVE, PËR MENAXHIMIN E DECENTRALIZUAR TË ASISTENCËS SË BASHKIMIT EUROPIAN, NË KUADËR TË INSTRUMENTIT TË PARAADERIMIT (IPA), KOMPONENTI III, ZHVILLIMI RAJONAL, DHE KOMPONENTI IV, ZHVILLIMI I BURI

V E N D I M PëR PëRCAKTIMIN E AUTORITETEVE DHE Të PëRGJEGJëSIVE, PëR MENAXHIMIN E DECENTRALIZUAR Të ASISTENCëS Së BASHKIMIT EUROPIAN, Në KUADëR Të INSTRUMENTIT Të PARAADERIMIT (IPA), KOMPONENTI III, ZHVILLIMI RAJONAL, DHE KOMPONENTI IV, ZHVILLIMI I BURIMEVE NJERëZORE Në mb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:24.176Z

Komponenti mediatik i Gërdecit

Që prej një jave, emri Gërdec ka shënuar kuotimin më të lartë hiperinflacionist në debatin politik dhe ka pjellë një temë mediatike dominuese, ku mirëfilltazi spekulimi i ka zënë vendin analizave të qashtra, gjakftohta e të ngjeshura me fakte që ndihmojnë shqyrtimin dhe sqarimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.417Z

Komisioni për Ekonominë dhe Financat miraton dy marrëveshje

  Në mbledhjen e datës 9 shtator 2008, Komisioni për Ekonominë dhe Financat diskutoi projektligjet:    1) Për ratifikimin e marrëveshjes së financimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Komisionit të Komuniteteve  Evropiane, për pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.092Z

Edhe dy vaksina të reja

Ministria e Shëndetësisë bëri me dije se vaksinat që do të futen janë ato të Rotavirusit dhe të kancerit të qafës së mitrës (HPV). Ndërkohë, Ministria e Shëndetësisë është duke punuar përgjatë këtij viti lidhur me përllogaritjen e kosto-efektivitetit për këto vaksina. Gjat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.935Z

Marredheniet nderkufitare Ligjet miratojne kater marreveshje

Komisioni i Ligjeve miratoi me konsensus kater marreveshje te rendesishme per marredheniet nderkufitare me Greqine Malin e Zi dhe Maqedonine si dhe projektligjin Per ratifikimin e marreveshjes se financimit ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Komision

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:08.996Z

MF aplikon për menaxhimin e decentralizuar për IPA-n

Burime zyrtare të Ministrisë së Financave bënë të ditur se, përgatitja për të përfituar dhe vetëmenaxhuar fondet e IPA-s, bënë të mundur që vendet përfituese në të ardhmen të menaxhojnë në mënyrë efiçente të ashtuquajturat Fonde Strukturore dhe Kohezioni që shtetet anëtare

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.091Z

MSH: Dy vaksina të reja në sistemin e imunizimit

TIRANË - Ministria e Shëndetësisë parashikon futjen në kalendarin e vaksinimit gjatë viteve të ardhshme vaksinat e Rotavirusit dhe të kancerit të qafës së mitrës (HPV). Ndërkohë, Ministria e Shëndetësisë ësht&e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama