Rezultate te kerkimit per termin: +Konventes +Evropiane

Total: 90
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:37.931Z

Karta Sociale Evropiane Detyra te medha por pak ndikim

Nje kualifikim i mire profesional. Nje pune ne nje mjedis te sigurt me pagese te rregullt dhe me orar te arsyeshem pune. Mbrojtje e vecante per te rinjte dhe grate shtatzena si dhe ndalim i punes se femijeve. Siguri sociale per te gjithe ata qe jane ne veshtiresi. E drejta per tu mbledhur ne orga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.594Z

Projektligji per te dhenat personale

Qeveria, ne pershtatje me konventat evropiane, miraton projektin. Eshte konsultuar me Avokatin e Popullit Komisioner per mbrojtjen e te dhenave personale te personit Ne kuader te Konventes Evropiane

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:57.752Z

Gjykata Evropiane e te Drejtave te Njeriut deshiron te punoje ne menyre me efikase

150 000 ankesa per shkelje te te drejtave te njeriut jane aktualisht ne pritje per tu gjykuar ne Gjykaten Europiane te te Drejtave te Njeriut KEDNJ ne Strasburg. Kjo gjendje eshte e papranueshme tha britaniku ser Nicolas Bratza kryetari i kesaj Gjykate ne konferencen vjetore per shtyp te gjykat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:53.218Z

Ceshtja "Caka", shteti shqiptar gjobitet me 3 mije euro

Tirane-"I forti" i zones se Myzeqese gjate trazirave te vitit '97, i njohur per bemat e tij, Lulzim Caka, ka humbur disa prej kerkesave te ngritura ne nje padi te tij, ndaj shtetit shqiptar, ne Gjykaten Evropiane per te Drejtat e Njeriut ne Strasburg. Por ka fituar, nje demshperblim prej 3 mije euro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.044Z

“Strasburgu, si i refuzon 95% te ceshtjeve shqiptare"

Nga Anila Shuka Z.Bianku ju keni nje vit qe punoni si gjyqtar ne Gjykaten Evropiane te te Drejtave te Njeriut (GJEDNJ). Cfare domethenie ka kjo personalisht per ju? Eshte nje moment shume i spikatur ne karrieren e nje juristi. Pergjegjesia eshte jashtezakonisht e madhe. Se pari, sepse niveli profe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:22.938Z

“Edipi Mbret” udheton drejt Prishtines

Shfaqja “Edipi Mbret” e regjisorit Ilir Bokshi, bashkeprodhim mes dy institucioneve me te larta teatrore ne Kosove e Shqiperi, do te jepet premiere ne Teatrin Kombetar te Kosoves. Shfaqja e pare eshte planifikuar sot, pra me 3 prill dhe qe do te rishfaqet edhe ne data 4 dhe 5 prill. Vete regjiso

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.138Z

Ivanov Askush smund ta kontestoje identitetin maqedonas

Presidenti i Maqedonise George Ivanov deklaroi se askush nuk mund ta kontestoje te drejten e qytetareve te Maqedonise qe te kene identitetin e tyre. Nuk ka asnje shtet asnje qeveri dhe asnje fuqi e cila mundet tua konestoje te drejten qytetareve te Maqedonise qe te kene identitetin e tyre sepse

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama