Rezultate te kerkimit per termin: +Lart +Pedagogjik

Total: 172
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.595Z

Meritokracia dhe porosia nga lart

Nga Ramazan SHERJASot po aplikohen shumë konkurset si forma të përzgjedhjes së kandidatëve për vende të reja  pune, apo vende vakante në administratë dhe në sektorin privat. Shpallen bukur e me gërma të mëdha këto konkurse në shtyp, madje në gazeta që ka përhapje të gjerë, për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:53.635Z

QSUT sërish nën reformë, ulet numri i personelit pedagogjik

TIRANE-Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" do t'i nënshtrohet sërish reformës. Vendimi i Këshillit të Ministrave, që mban datën 7 gusht, parashikon shfuqizimin e reformës së parashikuar me një VKM të para 10 muajve, ndërsa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:27.951Z

Universiteti i Tiranës kërkon 100 pedagogë

Pr vitin e ri akademik lipset rritje e stafit pedagogjik, shkresa drgohet n ministri Universiteti i Tirans po nis prgatitjet pr vitin e ri akademik. Ve diskutimit t risive q do t prfshihen kt vit n politikat universitare, si implementimi i ligjit t arsimit t lart, tashm t ndryshuar, masa t tjera krk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.048Z

Kukes braktisja e shkollave

Në rrethin e Kukësit 165 nxënës kanë braktisur shkollën për 6 muajt e parë të këtij viti shkollor. Shifrat alarmante të braktisjes fizike të shkollës nga fëmijët jepen zyrtarisht nga Drejtoria Arsimore Rajonale

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:40.074Z

ISSAT,takim me ish-presidentin e Asamblesë Parlamentare të KE-së

Instituti arsimor privat ISSAT ka zhvilluar nje takim me ish-presidentin e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës Rene Van Der Linden. Gjatë fjalës së tij, Linden vlerësoi lart rolin dhe rëndësinë e arsimit privat në ecjen përpara në rrugën e integrimit. Duke iu drejtuar staf

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:28.357Z

Kryeministri Berisha inauguron bibliotekën e Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, në Elbasan, me vlerë 80 milion lekë  

Kryeministri Berisha ishte sot mes studentëve të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, në Elbasan, në mjediset tërësisht moderne dhe bashkohore të kësaj godine, për të inauguruar së bashku me ta, Bibliotekën e Universitetit,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:53.725Z

Kontrollet ne universitetet private

Ministria e Arsimit ka bërë publike shkeljet e konstatuara në Shkollën e Lartë Ndërkombëtare. Nga 37 kritere që duhet të përmbushë një institucion jopublik i arsimit të lartë, kjo shkollë ka shkelur 16 prej tyre duke zhviluar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama