Rezultate te kerkimit per termin: +Maj

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.411Z

27 maj 2008

  Mbledhja e Komisionit për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e datës 27 maj 2008, vazhdoi shqyrtimin  e projektligjit Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.9734, datë 14.5.2007, P

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:01.772Z

26 maj

Nga Mero Baze Qenka e thënë që 26 Maji të quhet dita e zgjedhjeve shqiptare. 15 vjet më parë, më 26 Maj Shqipëria prodhoi traditën e shkatërrimit të institucionit të zgjedhjeve, institucionit që bën diferencën e madhe të sistemeve. Pas një makthi të stërzgjatur politik për ikjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.775Z

Faqja e parë, 4 maj 2013

Faqja e parë, 4 maj 2013

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.242Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.410Z

14 maj 2008

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik diskuton rreth Porjektorganikës së KKRT-së Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në mbledhjen e tij të datës 14 maj 2008, diskutoi projektorganikën e Këshillit Kombëtar të Radios dhe Televizionit, në prani të Kryeta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.590Z

Minatorët, protestë më 1 Maj

Minatorët do të protestojnë në 1 Maj, në Ditën e Punëtorëve kundër qeverisë për statusin dhe uljen e moshës së pensionit të punonjësve të galerive. Kryetari i Sindikatës së Minatorëve, Fiqiri Xibri theksoi se kjo shtresë është gati të përballet me qeverinë ndaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.724Z

Biden viziton Kosoven ne maj

Zv/presidenti amerikan Jo Biden do te vizitoje Kosoven gjate muajit maj. Lajmin e kane konfirmuar burime nga Washingtoni per RTK-ne. Vizita pritet te zhvillohet ne 17-21 maj. Ajo do te jete pjese e turneut diplomatik te zv/presidentit ne rajon, gjate se ciles ai do te vizitoje edhe disa

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama