Rezultate te kerkimit per termin: +Mesme

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.489Z

“Lindja e Mesme”

Në hapësirën e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës, në mesditën e së enjtes u bë promovimi i librit "Lindja e Mesme - Historia dhe Politika", e autorit Zenun Halili. “Në botën perëndimore është shkruar shumë për lindjen e mesme. Si student i shkencave politike në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:18.636Z

Evolucioni i klasës së mesme

Nga sipër, majtas: Karroca me kuaj më 1900, një djalë që dëgjon radion në vitet 1920, burrë dhe grua duke mbajtur një fshesë me vakum në vitet 1940, radhë me makina në vitet 1950.Rreshti poshtë nga e majta: çokollatat me mente After Eights, broshurë pushimesh luksi e viteve 1970, ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.311Z

Koeficientët e shkollave të mesme

02/03/2011  Koeficientët e caktuara nga degët e Universitetit të Tiranës, Durrësit e Politeknikut sipas llojit të shkollës Përzjedhja e lëndëve të ngjashme me profilin e shkollës së mesme siguron më shumë pikë Pranvera Kola Shpallen edhe koeficientët për llojet e shkol

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:37.515Z

Matura, koeficientet e shkollave te mesme

Ministria e Arsimit ka miratuar paraprakisht koeficientet per te gjitha llojet e shkollave, si dhe deget e te gjitha universiteteve te rretheve. Sipas burimeve nga MASH, ata jane vendosur nga grupi i punes pas propozimeve te bera nga drejtuesit e universiteteve publike. Cdo dege e shkolles se larte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.174Z

Profesorë gjimnazi, me shkollë të mesme

Kanë vetëm diplomë të shkollës së mesme, mirëpo kjo nuk iu ka penguar që të japin mësim pikërisht në shkollë të mesme të lartë. Ky privilegj i mësimdhënies pa diplomë universitare u është dhënë disa politikanëve të Gjakovës. Luan Shllaku, kryetar i Grupit Parlamentar të Al

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.636Z

Pse klasa e mesme ska ndikim politik?

Nga vendet e Ballkanit, në ato të dala nga ish-Bashkimi Sovjetik e deri në Afganistan e në Irak, shtresa e mesme është e brishtë. Ky grupim i shoqërisë ende nuk ka ndikim politik, siç ndodh në vendet e zhvilluara Nga Charles Recknagel Në vendet perëndimore, klasa e mesme shi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.676Z

Pse klasa e mesme s’ka ndikim politik?

Nga vendet e Ballkanit, në ato të dala nga ish-Bashkimi Sovjetik e deri në Afganistan e në Irak, shtresa e mesme është e brishtë. Ky grupim i shoqërisë ende nuk ka ndikim politik, siç ndodh në vendet e zhvilluara. Në vendet perëndimore, klasa e mesme shihet si shtylla e një shoqërie

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama