Rezultate te kerkimit per termin: +Mollaj

Total: 210
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.208Z

Karkalecat pushtojnë Pustecin dhe Mollaj. Fermerët: Ndihmë për prodhimet!

KORCE-Përveç Pustecit, karkalecat kane pushtuar qindra hektare toke bujqësore edhe në komunën e Mollajt në Korcë. Sipërfaqe të mëdha me të mbjella në fshatin Pulahë janë dëmtuar nga insekti që shkatërron gjithcka, gjë që ka alarmuar edhe banorët. Për momentin vala e karkalecave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:46.505Z

Reforma territoriale, kreu i komunës Mollaj: Do trajtohemi si banorë të dorës së dytë

KORCE - Komuna Mollaj në rrethin e Korçës është një ndër njësitë vendore e cila në dy variantet përfundimtare të reformës territoriale nuk ekziston më si njësi vendore më vete, por do të shkrihet në Bashkin&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.867Z

V E N D I M PËR PËRCAKTIMIN E AUTORITETIT KONTRAKTUES, PËR DHËNIEN ME KONCESION TË HIDROCENTRALIT “MOLLAJ”, DHE MIRATIMIN E BONUSIT, NË PROCEDURËN PËRZGJEDHËSE KONKURRUESE, QË I JEPET SHOQËRISË  

V E N D I M PËR PËRCAKTIMIN E AUTORITETIT KONTRAKTUES, PËR DHËNIEN ME KONCESION TË HIDROCENTRALIT “MOLLAJ”, DHE MIRATIMIN E BONUSIT, NË PROCEDURËN PËRZGJEDHËSE KONKURRUESE, QË I JEPET SHOQËRISË Në mbështetje të nenit 100 të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.975Z

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PARAPRAKE TË PRONAVE TË PALUAJTSHME PUBLIKE, SHTETËRORE, QË TRANSFEROHEN, NË PRONËSI OSE NË PËRDORIM, TË KOMUNËS MOLLAJ, TË QARKUT TË KORÇËS

V E N D I M PËR MIRATIMIN E LISTËS PARAPRAKE TË PRONAVE TË PALUAJTSHME PUBLIKE, SHTETËRORE, QË TRANSFEROHEN, NË PRONËSI OSE NË PËRDORIM, TË KOMUNËS MOLLAJ, TË QARKUT TË KORÇËS Në mbështetje të nenit 100 të Kus

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.135Z

VENDIM PER MIRATIMIN E LISTËS SË INVENTARIT TË PRONAVE TË PALUAJTSHME SHTETËRORE NË KOMUNËN MOLLAJ, TË QARKUT TË KORÇËS

                                                  

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.536Z

Vetëvrasja pas largimit nga puna, zbulohet shkresa e transferimit: Të shkojë në Mollaj

TIRANE-Gazeta “Panorama” në kryeartikullin e saj të sotëm boton shkresën e transferimit nga detyra të Brunilda Mekës nga ana e drejtoreshës së Degës Rajonale të Sigurimeve Shoqërore në Korçë. “Kjo shkresë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.324Z

Korçë, në komunat me bazë socialiste mbetet në fuqi kuponi 1200 lekësh

Banorët e komunës Mollaj ankohen për vendimin e pazbatuar të qeverisë Njësitë vendore në juglindje nuk zbatojnë vendimin për karta e identitetit. Çmimi vazhdon të jete ende me 1200 lekë, ndërsa qytetarët ankohen për këtë mashtrim që po bëhet në kurriz të tyre. Rasti më tipik n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama