Rezultate te kerkimit per termin: +Ngujuar

Total: 2704
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.906Z

87 fëmijë të ngujuar prej gjakmarrjes

Në Shqipëri mendohet se gjenden të ngujuar nga frika e gjakmarrjes 87 fëmijë, kryesisht banorë të rretheve veriore të vendit. 20 prej tyre trajtohen në një qendër rezidenciale të përkujdesjes për fëmijët e ngujuar, ngritur vitet e fundit nga qeveria shqiptare. Numri më i madh i fëm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:55.418Z

Te shkollohen femijet e ngujuar

Komisionerja për Diskriminimin Irma Baraku i ka rekomanduar drejtorive rajonale arsimore të respektojnë të drejten për arsimim për të gjithë grupet vulnerabël, përfshirë këtu romët, fëmijët e ngujuar si pasojë e gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.942Z

Qendër kombëtare për fëmijët e ngujuar

Gati miratimi Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta është gati për të miratuar Qendrën Kombëtare të Trajtimit të Fëmijëve të Ngujuar, që është institucioni i vetëm që merret me fëmijët me probleme gjakmarrjeje. Sipas Shërbimit Social Shtetëror, stat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:14.161Z

Festa pa gra dhe femije te ngujuar

Krishtlindje pa gra dhe fëmijë të ngujuar. Ky është qellimi i misionarëve të pajtimit, të cilët janë mbledhur së bashku me dhjetra fëmijë e gra të ngujuar pranë katedrales së Shën Palit në Tiranë.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.709Z

Fëmijët e ngujuar, shkollim përmes programit Skype

Një kontigjent mësuesish u japin mësim në kushtet e izolimit rreth 70 fëmijëve, kryesisht në zonat verilindore të vendit Shkollimi i fmijve t ngujuar pr shkak t gjakmarrjes do t vij nga interneti. Projekti i Ministris s Arsimit dhe Shkencs tregon se dalja nga vetizolimi i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:39.258Z

Arsimimi i fëmijëve të ngujuar, provimet në shtëpi

Autori i Lajmit: red.Të dhënat e nxënësve të ngujuar hidhen në amzën e shkollës dhe ata pajisen me dëftesë bazuar në rezultatet e fituara Gjakmarrja vazhdon të mbetet një nga plagët e shoqërisë shqiptare. Viktima të këtij fenomeni shqiptar janë dhe fëmijët, të cilët detyroh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.902Z

“Fëmijët e ngujuar”, nën akuzë Ali Alushani

21/05/2009  Për shpërdorim të fondeve të qendrës si dhe falsifikim dokumentesh BERAT - Një tjetër ish-ministër pas Kosta Barkës do t’i shtohet dosjeve voluminoze të hetimeve për ndjekje penale për abuzimet me fondet e fëmijëve të ngujuar në qytetin e Poliçanit e njohur n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama