Rezultate te kerkimit per termin: +Nicolas +Bratza

Total: 4
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:57.752Z

Gjykata Evropiane e te Drejtave te Njeriut deshiron te punoje ne menyre me efikase

150 000 ankesa per shkelje te te drejtave te njeriut jane aktualisht ne pritje per tu gjykuar ne Gjykaten Europiane te te Drejtave te Njeriut KEDNJ ne Strasburg. Kjo gjendje eshte e papranueshme tha britaniku ser Nicolas Bratza kryetari i kesaj Gjykate ne konferencen vjetore per shtyp te gjykat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:57.540Z

Dan Spielman, Presidenti i ri i Gjykatës së të Drejtave të Njeriut

Dean Spielmann do të jetë presidenti i ri i Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut. Ai duhet të kujdeset për reforma dhe pranueshmëri, sepse gjykata shihet me shumë vëmendje dhe pakënaqësi nga shtetet e dënuara.Dean Spielmann është i fokusuar në punën, jo në imazhin e tij n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.692Z

Strasburgu: Shqipëria, borxh 8 mijë euro Vehbi Alimuçajt

TIRANE - Shqipëria humbet sërish në Gjykatën Europiane për të Drejtat e Njeriut dhe këtë herë kundër Vehbi Alimuçajt. Ditën e djeshme, kjo gjykatë dha vendimin përfundimtar për dosjen e dorëzuar në Strasburg q&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:51.169Z

Vendimi i Strasburgut, qeveria dëmshpërblen Vehbi Alimuçajn

TIRANE - Përmes një vendimi të djeshëm, Këshilli i Ministrave ka miratuar dëmshpërblimin me 8 mijë euro për ish-bosin e firmave piramidale Vehbi Alimuçaj. Dëmshpërblimi, i cili vjen si detyrim i shtetit shqiptar për respektimin e Konventës Europiane për Mbrojtjen e të Drejtave të Nj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.700Z

Alimuçaj, Strasburgu, 8 mijë euro gjobë Shqipërisë

Vehbi Alimuça Gjykata Europiane: Ish-kreu i VEFA-s u mbajt në burg i sëmurë. Vehbi Alimuça, ish-kreu i kompanisë piramidale VEFA, arrin një fitore morale në Strasburg kundrejt gjykatave shqiptare. I dënuari për vjedhje me anë të mashtrimit në shuma të mëdha përfitoi një dëmshpërb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.688Z

Strasburg fiton Vehbi Alimuca

Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut shqyrtoi të martën ankesën e shtetasit Vehbi Alimuçaj kundër Shqipërisë, dosje e dorëzuar në Strasburg më 2 Qershor 2005. Vendimi i trupit gjykues, që kryesohej nga presidenti Nicol

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.715Z

I dënuari humb pafajsinë, fiton dëmshpërblimin

Strasburgu dënoi Shqipërinë me 4800 euro për zgjatjen e gjykimit, Berhani humb shpresën për pafajësi TIRANË- Gjykata e Strasburgut shuan shpresat e pafajësisë për të dënuarin me 18 vite burg Gentian Berhani, për akuzën e vrasjes për hakmarrje të shtetasit Petrit Mëhilli këtu e 1

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama