Rezultate te kerkimit per termin: +Online

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:15.179Z

Patentat aplikim online

Patentat aplikim online E diel 20 Janar 2013 1354 Genc PolloDy sherbimet me te reja online te cilat priten te fillojne brenda disa javesh jane aplikimi per patentat dhe aplikimi i maturanteve per te dhene provimet shteterore Sipas ministrit te inovacionit Genc Pollo sapo te filloje ky she

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.027Z

Kolaudimi, prenotim online

Pas presionit mediatik dhe atij qeveritar, kompania koncensionare që kryen kolaudimin e automjeteve, nga data 1 mars do të ofrojë shërbimin e prenotimin nëpërmjet internetit. Kjo do të thotë, që çdo shofer mund ta prenotojë online datën dhe orën e kolaudimit. Dhe këtë mund ta kryej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:44.817Z

Diplomacia Online

Ministria e Punëve të Jashtme ka prezantuar strategjinë e re për diplomaci digjitale. Zëvendësministri Petrit Selimi ka thënë se projekti parasheh edhe aktivizimin e qytetarëve në fushata online për të lobuar në ueb faqe për Kosovën. Po ashtu përmes këtij projekti synohet edhe shtim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.867Z

Drogat online

Përhapen në internet drogat me ultratinguj, doza që riprodhojnë efektet e lëndëve narkotike Alarmi i drogave online ka përfshirë Evropën, me ultratinguj përmes internetit. Janë valë tingujsh nga 3 deri në 30 hertz, frekuenca që veprojnë në trurin e njeriut dhe mund

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.194Z

"Dua te blej libra online"

Nje tjeter sondazh qe u realizua gjate javes qe sapo u mbyll ne "Koha Jone" online, ishte dhe ai per librat. Rreth 300 lexues te gazetes online, iu pergjigjen pyetjes nese ata jane te interesuar per te blere libra online. Ne sondazh kane votuar ne shumice, pro mundesise per blerje online te librave,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.824Z

Tirana Bank Online Banking

Kryerja e veprimeve bankare ne llogarine tuaj jo domosdoshmerisht eshte e lidhur me prezencen tuaj ne banke. Online Banking eshte sherbimi qe Tirana Bank prej kohesh po u ofron klienteve te saj. Ky sherbim eshte i thjeshte praktik i sigurt dhe permes tij te gjithe klientet mund te kryejne veprime ba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:41.448Z

Përsëri Shpërndahet Testi Online

Edhe në ditën e dytë të afatit të qershorit të Testit të Maturës 2015, ka filluar shpërndarja e testit online. Informatat fillimisht kanë ardhur në platformën KALLXO.com nga qytetarët të cilët kanë raportuar për këtë gjë dhe nga monitoruesit e KALLXO.com nëpër komuna. Më 6 qe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama