Rezultate te kerkimit per termin: +Opinioneve

Total: 1091
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:16.536Z

Fuga replikon me gazetarin e Huffington Post: Faktet mbi kanabisin sipas Guardia Di Finanza, përtej opinioneve tuaja

Gazetari i Huffington Post, @LukeDCoffey,  i ka kushtuar një artikull Shqipërisë, duke analizuar problemin, sipas saj, shumë të madh me drogën në vend, trafikun dhe faktin që me furnizimin që po i bën Evropës e më gjerë po bëhet problem. Mirëpo sot kanë dalë shifrat e Guardi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:54.200Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.642Z

Shqipja standarde dhe qasja ndaj opinioneve per reformimin e saj

03-12-2010 / Nga Prof.Dr. Mehmet Celiku Ne Seminarin XVII Nderkombetar per Gjuhen Letersine dhe Kulturen Shqiptare mbajtur ne Tirane me 21 gusht 1995 kam kerkuar hapjen e nje diskutimi shkencor qe do te permbyllej me nje konference shkencore per rishikimin e Drejtshkrimit 1973. Ishte fjala p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.635Z

Redaksia e NOA bashkohet me dhimbjen për ndarjen nga jeta të publicistit Dervishi

Redaksia e Agjencisë Kombëtare të Lajmeve NOA, ndan me familjarët, miqtë, të afërmit dhe kolegët e të ndjerit Teki Dervishi, dhimbjen për ndarjen nga jeta të publicistit të mirënjohur. Redaksia e NOA vlerëson se humbja e Dervishit është një humbje e rëndë për publicistikën shqip

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.188Z

Bie popullariteti i Nikolas Sarkozisë në Francë

Një sondazh i organizuar nga CSA, i botuar sot nga "Le Parisien/Aujourd'hui", del në përfundimin se besimi ndaj Sarkozisë ka rënë në 41 për qind.   Pyetjes "A i besoni ju apo jo Nikolas Sarkozisë për të përballuar problemet e vendit?", 41 për qind iu përgjigjën pozitivisht,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:13.658Z

Bie nën 50 për qind popullariteti i Obamës

Popullariteti i Presidentit amerikan Barak Obama ka rënë në 50 përqind, duke shënuar përqindjen më të ulët që pas marrjes së detyrës. Kjo sipas një sondazhi të botuar ditën e enjte në prag të 200 ditëve të para të ardhjes së tij në krye të Shtëpisë së Bardhë. Vetëm 50 pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:48.273Z

Kërkimi shkencor, Rama: Reformë institucioneve dhe ligj të ri

Reforma në kërkimin shkencor kërkon domosdoshmërisht edhe procesin e konsultimit, si projektues i hapave të mëtejshëm në të. Këtë u tha kryeministri Rama drejtuesve të universiteteve, të akademise së shkencave, akademikëve e pedagogëve gjatë një takimi zhvilluar në Sallën e harta

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama