Rezultate te kerkimit per termin: +Paluajtshme

Total: 7927
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:52.658Z

Verifikohen pasurite e paluajtshme

Të gjitha pasuritë e paluajtshme po riregjistrohen dhe verifikohen si objekte fizike ashtu dhe si pronësi. Prej muajsh, Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme me fondet e Bankës Botërore po aplikon projektin në fjalë. Për Alsat, drej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.162Z

Pasurite e paluajtshme, tregu i paorganizuar

Tregu i pasurive te paluajtshme mbetet ende i paorganizuar ne Shqiperi. Edhe pse ndertimet zene pjesen kryesore te zhvillimit ekonomik ne vend, ne kete treg mungojne studimet e tregut, te mjedisit, arkitektures, planifikimit, urbanizimit, si modele qe zbatohen prej dhjetera dekadash sot kudo ne bote

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.628Z

Pasurite e paluajtshme, ne regjister kompjuterik

Sikunder gjithe shqiptaret jane memorizuar ne kompjuteret e gjendjeve civile, duke krijuar Regjistrin Kombetar ashtu po memorizohen dhe pasurite e tyre, duke krijuar regjistrin fillestar te pasurive te paluajtshme. Zyra e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme, ka nisur kompjuterizimin e 120 mije t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:55.119Z

Verifikim 500 mijë pasurive të paluajtshme

Autori i Lajmit: red.Ministri i Drejtësisë, Enkelejd Alibeaj, shprehu dje vullnetin e dikasterit që drejton për të mbështetur përmirësimin e punës në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme (Hipoteka) si dhe shërbimet që ofron për qytetarët kjo Zyrë. Gjatë një aktiviteti t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:55.256Z

Pasurite e paluajtshme, nis verifikimi ne Shkoder

Te gjithe subjektet private dhe shteterore qe kane te drejta pronesie ne Zonen Kadastrale Nr. 8592 ne Shkoder, duhet te verifikojne pronat e tyre ne Regjistrimin Fillestar te pasurive te tyre. Ne kuader te projektit te Administrimit dhe Menaxhimit te Tokes, per ndertimin e sistemit te ri te Regjistr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.438Z

Ndryshon sistemi i regjistrimit të pasurive të paluajtshme

Projekti i ri do të implementohet fillimisht në 9 zyrat më të mëdha në vend. Procedurat e reja që do të ndjekin qytetarët për kryerjen e shërbimeve të ndryshme Laureta Rryçi Tiranë - Ndryshon sistemi i regjistrimit të pasurive të paluajtshme. Burime pranë Zyrës Qendrore të Regji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.042Z

Tkurren kreditë për pasuri të paluajtshme

Vijon tkurrja e kredive për pasuri të paluajtshme nga sistemi bankar. Rrija e numrit të kredive me probleme dhe paralajmërimi i qeverisë për marrjen borxh të një shume të konsiderueshme në tregun vendas janë dy faktorët që kanë shtyrë bankat e nivelit të dytë të tkurrin kreditimit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama