Rezultate te kerkimit per termin: +Pasurive

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.115Z

Keqshfrytëzimi i pasurive natyrore

Investitorët e përzgjedhur nuk kanë pasur kredibilitet teknologjik, nxjerrja e pasurive tona natyrore po bëhet në mënyrë deri edhe barbare ndërsa dëmtimi i burimeve potenciale është rritur. Në të ardhmen kostoja për të shfrytëzuar pjesën e mbetur të pasurive, do të kërkojë më s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.586Z

Rikontroll pasurive te zyrtareve

Kryetari i ri i ILDKP-së, Shkëlqim Gani urdhëroi një rikontroll dosjeve të deklarimit të pasurive të zyrtarëve të lartë. Kreu i ri i Inspektoriatit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurisë, Shkëlqim G

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.253Z

KLD: Hetim pasurive të gjykatësve

• KLD-ja nis hetimin për pasuritë e gjyqtarëve. Kjo është strategjia e re antikorrupsion e prezantuar dje nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë.Fatos Mahmutaj Me anë të një deklarate për shtyp të lexuar nga Ana Shkëmbi, drejtoresha juridike e këtij institucioni, KLD-ja i bëri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:13.865Z

Sekuestrimi i pasurive te paligjshme

Paraditen e së mërkurës u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit për administrimin e pasurive të konfiskuara. I pranishëm në këtë konferencë, ambasadori amerikan Alexander Arvizu, theksoi rëndësinë e sekuestrimit të pasur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:55.119Z

Verifikim 500 mijë pasurive të paluajtshme

Autori i Lajmit: red.Ministri i Drejtësisë, Enkelejd Alibeaj, shprehu dje vullnetin e dikasterit që drejton për të mbështetur përmirësimin e punës në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme (Hipoteka) si dhe shërbimet që ofron për qytetarët kjo Zyrë. Gjatë një aktiviteti t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:31.341Z

"Gjykata te fshije regjistrimet e pasurive"

Ankimimi i Avokatit te Popullit ne thelb kerkon qe, fshirja e regjistrimeve nuk duhet te urdherohet nga administrata e regjistrimit te pasurive, por nga gjykata. Por sipas Drejtorit juridik, te zyres qendrore te regjistrimit te pasurive, ligji 7843 per pasurite e paluajtshme nuk bie ne kundershtim m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.721Z

Kuvendi, debat për regjistrimin e pasurive

08/02/2005  Hipotekat kërkojnë pavarësinë dhe rritjen e pagave Prej një viti e gjysmë, Kuvendi i Shqipërisë nuk po arrin të përcaktojë se në varësinë e kujt institucioni do të jetë zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Ndërsa është parë si një draft i rënd

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama