Rezultate te kerkimit per termin: +Periodik

Total: 1142
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:16.341Z

Nishani nxjerr botimin periodik Presidenca Shqiptare

pTIRANE - Drejtoria e Informimit Publik ju njofton fillimin e botimit periodik Presidenca Shqiptare qe do te pasqyroje ne vijimesi veprimtarite e Presidentit te Republikes Ky botim krahas mjeteve dhe formave te tjera te komunikimit do te sherbeje per te mbajtur te informuar te gjithe te interesuarit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:58.512Z

Cikli periodik i rrënimit

Nga Artan Fuga – Nga viti 1912 deri aty nga 1915 dihet se flamuri i ngritur në Vlorë ra disa herê në baltë dhe u ringrit. Ismail beu dha dorëheqjen, Princ Vidi nuk bêri hajër, etj. – Në 1924, nja dhjetë vite më pas, shteti shqiptar u lëkund sepse ndodhi ai që u quajt R

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.742Z

Kontrolli periodik, një herë në vit, por tarifa nuk ndryshon

Ard KolaKasat fiskale  Në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave, u miratua një ndryshim në vendimin për kasat fiskale, i cili tenton të ulë koston që paguan çdo biznes për mirëmbajtjen e pajisjes fiskale, nga 9400 lekë që është paguar deri tani, në 4000 lekë. Gjithashtu,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:02.839Z

Sot në 20:00 në 'News24' BAROMETËR24, i pari sondazh periodik në TV-të shqiptare

TIRANE - Sot në orën 20:00, televizioni News24 i bashkohet dhjetëra televizioneve në botën demokratike, duke sjellë në Shqipëri BAROMETËR24 – të parin sondazh periodik në TV-të shqiptare. Ky sondazh periodik do të zhvillohet nën mbikëqyrjen statistikore të Dr. Eduard Zaloshnjë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.408Z

Kryeministri Berisha: Ligji për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar do të amendohet, që të përjashtohet shypi periodik i huaj nga TVSH-ja

Gjatë mbledhjes së sotme të Këshillit të Ministrave, Kryeministri Berisha bëri të ditur se qeveria do të ndërmarrë nismën ligjore për amendimin e ligjit për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar (TVSH), në mënyrë që të përjashtohet nga TVSH-ja shtypi periodik i huaj.   “Ligji p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:00.898Z

BAROMETER 24 - I pari sondazh periodik në TV-të shqiptare

Televizione të ndryshme shqiptare kanë zhvilluar disa sondazhe paraelektorale, madje edhe sondazhe të ditës së zgjedhjeve (exit polls). Por deri më sot, asnjë televizion shqiptar nuk ka zhvilluar një sondazh periodik opinioni, i cili shërben si instrument

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.202Z

VENDIM PËR MIRATIMIN E RAPORTIT KOMBËTAR PERIODIK PËR PAKTIN NDËRKOMBËTAR PËR TË DREJTAT EKONOMIKE, SHOQËRORE DHE KULTURORE  

V E N D I M   PËR   MIRATIMIN E RAPORTIT KOMBËTAR PERIODIK PËR PAKTIN NDËRKOMBËTAR PËR TË DREJTAT EKONOMIKE, SHOQËRORE DHE KULTURORE   Në mbështetje të neneve 100 e 122 të Kushtetutës dhe të ligjit nr.7511, datë 8.8.1991, “

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama