Rezultate te kerkimit per termin: +Piero +Fassino

Total: 52
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.733Z

Fassino Mbeshtesim PS

Piero Fassino ish lider i se majtes dhe nje nder figurat qendrore te Partise Demokratike italiane ka mbeshtetur socialistet shqiptare ne kerkesen per hetimin e zgjedhjeve duke e vene theksin tek fakti se kjo gezon edhe mbeshtetjen e Parlamentit Europian por edhe te komisionit dhe Komisionerit per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.790Z

Piero Fassino BE mbeshtet oferten e opozites per krizen

Rome Ish-kreu i te majteve te Italise i kerkon qeverise te hetoje zgjedhjet Kriza politike shqiptare ndan edhe Komunitetin Europian ne qendrime te ndryshme. Pa arritur ne nje zgjidhje konkrete dhe pa fuqine e imponimit te majtet dhe te djathtet e Parlamentit Europian po mjaftohen me lobimin respekt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.775Z

Ballkani ne BE, Pier Fassino sot ne Beograd

BEOGRAD- Piero Fassino, do të vizitojë sot Begradin në cilëlinë e presidentit të komisionit politik të Asamblesë Parlamentare të Bashkimit Europian Perëndimor dhe si raportues i Ballkanit. Vizita e tij në Beograd do të jetë dy ditore dhe ka në program një sërë takimesh të ngjeshur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.733Z

Demokrati italian Fassino Oferta e PS e arsyeshme qeveria ta pranoje

Deputeti i Patise Demokratike italiane Piero Fassino ka bere thirrje per zgjidhje te krizes duke u mbeshtetur ne oferten e fundit te bere nga Partia Socialiste. Ne nje interviste ne mediat shqiptare Fassino ka mbeshtetur oferten e PS-se per hetimin e zgjedhjeve. shte bere nje propozim nje propozim m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.732Z

Fassino Mbeshtesim oferten e PS-se per krizen

Partia Demokratike italiane ka mbeshtetur oferten e re te Partise Socialiste per zgjidhjen e krizes politike ne vend. Ne nje intervister deputeti i partise demokratike italiane Piero Fassino mbeshteti oferten e Partise Socialiste per hetimin e zgjedhjeve duke theksuar se ajo gezon mbeshtetjen e PE

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.787Z

Fassino Opozita te ndjeke rrugen parlamentare mundesi per zgjidhjen e ngercit politik

18-11-2010 / Gazeta 55 Ne nje kohe kur kryeministri Sali Berisha ka deklaruar se opozita ska dorezuar asnje oferte zyrtare porsa i takon ngercit politik Partia Demokratike italiane thote se cdo propozim duhet ti nenshtrohet rruges ligjore. Permes nje deklarate per shtyp deputeti i partise demo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:46.337Z

Kryeministri dhe Kryetar i PSSH Fatos Nano u takua sot me Sekretarin e Partise Demokratike të së majtës Italiane z. Piero Fassino. Pas këtij takimi Kryeministri Nano u shpreh : Pata kënaqë

Kryeministri dhe Kryetar i PSSH Fatos Nano u takua sot me Sekretarin e Partise Demokratike të së majtës Italiane z. Piero Fassino. Pas këtij takimi Kryeministri Nano u shpreh : Pata kënaqësinë të bisedoj me drejtuesin e Partisë aleate të demokratëve të së majtës italiane, një pe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama