Rezultate te kerkimit per termin: +Planifikimit

Total: 4040
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.500Z

Olldashi prezanton draftin e planifikimit territorial

 Për të marrë një leje ndërtimi tani do të ketë më pak procedura. Drafti i ri i planifikimit territorial planifikon shkurtim të procedurave të lejeve të ndërtimit, çka synon një zhdërvjelltësi të procesit dhe shmangien e spekulimit, uljen e barrierave dhe evitimin e korru

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:13.120Z

Shënohet Dita botërore e planifikimit të qyteteve

Dita botërore e planifikimit të qyteteve 8 Nëntori, është ditë e rëndësishme për çdo qytetar të botës që dëshiron qytet më funksional,lagje më urbane, mjedis të mbrojtur dhe të menaxhuar me më shumë kujdes,përgjegjësi më të lartë qytetare. Dita Botërore e Planifikimit të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.212Z

Vasili prezanton protokollin ndërkombëtar të planifikimit familjar

Ministri i Shëndetësië Petrit Vasili ka prezantuar protokollin ndërkombëtar të planifikimit familjar. Sipas tij ky protokoll ka të bëjë me përmirësimin e cilësisë së shërbimeve dhe aksesit për zgjidhjen e metodave të sigurta dhe të besueshme kontraceptive. Ndërkohë që Vasili ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.322Z

Olldashi paraqet projektligjin e planifikimit të territorit

Ministria e Punëve Publike Transport dhe Telekomunikacionit ka hartuar një projektligj të ri për planifikimin e territorit. Në prezantimin e këtij projektligji ka qenë i pranishëm dje ministri Sokol Olldashi, ku merrnin pjesë dhe përfaqësues të kryesisë së Shoqatës së Qarqeve të Shq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.286Z

Reforma e Planifikimit Urban, skema për të gjithë vendin

Në takimin mes Kryeministrit Berisha, përfaqësuesve të qeverisë dhe Shoqatës së Ndërtuesve janë prezantuar konceptet bazë për reformimin e Sistemit të Planifikimit Urban. Kryeministri Sali Berisha tha se projekti për Sistemin e Planifikimit Urban duhet të miratohet shumë shpejt në qe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.384Z

Agjencia e Planifikimit të Territorit, konvertim skandaloz me ISPU

Nga Ilir SOPOTI Janë bërë disa herë tentativë që ky institucion të ristrukturohej, të rriteshin rrogat shumë të ulëta të personelit, të paguheshin oponencat që nuk paguheshin po jepeshin falas me urdhër nga Ministria deri në vitin 2003, të rritej autoriteti i tij dhe ajo që ishte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.606Z

Korcë, ngrihet komisioni i planifikimit të emergjencave civile

KORCË- Në prag të sezonit të dimrit është ngritur komisioni i planifikimit të emergjencave civile në nivel qarku.Qëllimi i këtij komisioni përballimi i situatave emergjente gjatë dimrit. Kjo pritet të arrihet përmes planifikimit dhe koordinimit të veprimtarive të institucioneve s

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama