Rezultate te kerkimit per termin: +Politike

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.369Z

Kriza politike zgjidhje politike

Te shkruash tani per zgjidhjen e krizes politike ne pamje te pare do te dukej nje pune e bezdiseshme per publikun e gjere i cili deri tani pra qysh prej nje viti tek nisi ndjeshem kjo krize mund te kete degjuar dhe pare shume e shume deklarata dhe manifestime per nevojen e transparences se zgjedhjev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:38.551Z

Kriza politike, zgjidhje politike

Të shkruash tani për zgjidhjen e krizës politike, në pamje të parë do të dukej një punë e bezdisëshme për publikun e gjerë, i cili deri tani, pra qysh prej një viti tek nisi ndjeshëm kjo krizë, mund të ketë dëgjuar dhe parë shumë e shumë deklarata dhe manifestime për nevojën e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:27.116Z

Grupazhet politike

Grupet shoqërore, më mirë të themi grupet partiake janë bërë alfa dhe omega në Kosovë. Edhe në Qeveri ashtu edhe në Parlament si institucioni më i lartë i shtetit, janë sistemuar mirë grupazhet e partive politike, si grupe të interesit. Grupimet e PDK-së dhe LDK-së po e përbëj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:08.058Z

Kultura politike

Dy studiues të shquar amerikanë, Almon dhe Verba, që në vitin 1963 kanë identifikuar tipe të ndryshëm kulture politike: Kulturë pjesëmarrëse, kulturë subjekti dhe kulturë parokiale. E para, është ajo formë kulture politike, në të cilën qytetarët i kushtojnë vëmendje të madhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.897Z

Kurveria politike

Pas skandalit te nje viti me pare per shpenzimet e laburisteve gje e cila peshtirosi opinionin publik dhe thelloi krizen ekonomike nga publiku britanik ka nje kerkese te forte per reforma reale politike dhe ekonomike. Kjo solli edhe kthesen e madhe te elektoratit drejt konservatoreve pas 13 vjet n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:10.583Z

Kultura "jonë" politike

Kultura politike është një nga temat më kontradiktore në teorinë e shkencave politike. Gabriel Almond, Sidney Verba, Lucian Pye etj., e zgjeruan konceptin, duke përdorur analizën interdisiplinore të kulturës politike, analizë që zgjatej sa në sociologji, sa në psikologji, sa në antrop

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:12.916Z

Patologjia politike

07-01-2013 / Nga Sadri Ramabaja Inicimi i ndryshimit dramatik të paradigmës së kësaj politike është diçka jetike për të sotmen dhe të ardhmen e Republikës. Arsyet për t`filluar kësaj ndërmarrje janë të thella dhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama