Rezultate te kerkimit per termin: +Porcelanit

Total: 277
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.765Z

Tirane shtohen autobuset e Porcelanit

Linjes se Porcelanit i jane shtuar disa autobuze te rinj, te cilet jane te pershtatshme edhe per  personat me aftesi te kufizuar. Kyebashkiaku Rama tha se ky projekt synon permirësimin e sherbimit te transportit publik. "Edhe sot këtu në një tjetër linjë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.704Z

Tiranë, shtohen autobusët e Porcelanit

Linjes se Porcelanit i jane shtuar disa autobuze te rinj, te cilet jane te pershtatshme edhe per  personat me aftesi te kufizuar. Kyebashkiaku Rama tha se ky projekt synon permirësimin e sherbimit te transportit publik. "Edhe sot këtu në një tjetër linjë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:25.193Z

Zgjatet linja e porcelanit ne Tirane

p styletext-align justifyTe gjithe banoret qe jetojne ne zonen e Linzes do te mund te levizin drejt qendres vetem me nje linje urbani Tashme linja e porcelanit eshte zgjatur deri te godina e Thesarit te Shtetit Per te pare nga afer sherbimin e ofruar kryetari i bashkise Erion Veliaj udhetoi me autob

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.755Z

Tregu i Porcelanit ofron sherbime jashte cdo kushti higjeno- sanitar

Tregu i Porcelanit, i vendosur në mes të rrugës, në kushte të mjerueshme, ofron shërbime jashtë çdo kushti higjeno- sanitar. Tregtarët e këtij tregu paguajnë rregullisht taksat vendore, por në tregun e Porcelanit nuk është b&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:25.190Z

Veliaj: Mbajtëm premtimin, linja e Porcelanit zgjatet deri në Linzë

Të privuar prej vitesh nga shërbimi i transportit urban, tashmë banorët e Linzës dhe zonës së Thesarit kanë mundësi që të udhëtojnë drejt qendrës së Tiranës, pa qenë nevoja të ndryshojnë autobus apo të marrin linja të tjera. Bashkia e Tiranës ka realizuar një tjetër premtim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:25.191Z

Brenda muajit autobusët me GPS, Veliaj inspekton linjën e Porcelanit

Tashmë banorët e Linzës dhe zonës së Thesarit kanë mundësi që të udhëtojnë drejt qendrës së Tiranës, pa qenë nevoja të ndryshojnë autobus apo të marrin linja të tjera. Bashkia e Tiranës ka realizuar një tjetër premtim të sajin, duke zgjatur linjën e Porcelanit deri te godina

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:25.192Z

Veliaj: Mbajtëm premtimin, linja e Porcelanit zgjatet deri në Linzë, shërbim dinjitoz për qytetarët

Të privuar prej vitesh nga shërbimi i transportit urban, tashmë banorët e Linzës dhe zonës së Thesarit kanë mundësi që të udhëtojnë drejt qendrës së Tiranës, pa qenë nevoja të ndryshojnë autobus apo të marrin linja të tjera. Bashkia e Tiranës ka realizuar një tjetër premt

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama