Rezultate te kerkimit per termin: +Privatizimit

Total: 6638
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.286Z

Kthehet Fondi i Privatizimit

Ministria e Punëve të Jashtme, së bashku me Agjencinë Kosovare të Privatizimit, kanë krijuar Komisionin për suksesionin e pasurisë së Kosovës. Fillimi i punës së këtij komisioni i hap rrugë kthimit të Fondit nga ndërmarrjet e privatizuara. Në Fondin e Privatizimit janë rreth 544 mi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.504Z

Hetime për fondin e privatizimit

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka kritikuar Bankën Qendrore të Kosovës (BQK), që nuk është duke kthyer fondin e privatizimit në Kosovë, por është duke e lënë jashtë vendit me një interes 0.1 për qind. Kryetari i Bordit të AKP-së, Dino Asanaj, publikisht ka kërkuar ndihmën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:51.329Z

Amerikanet pas privatizimit

Procesi Projektligji Per percaktimin e formes dhe te struktures se formules se privatizimit te shoqerise Albpetrol SH.A Patos i miratuar dje nga Kuvendi eshte pergatitur ne bashkepunim me konsulentin amerikan Patton Bogs e njohur ne fushen e privatizimeve dhe me eksperience ne tregun shqiptar pas s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:08.784Z

PROCEDURAT E PRIVATIZIMIT

1. Ketij vendimi i nenshtrohen te gjitha ndermarrjet apo objektet e vecuara, mjetet kryesore dhe mjetet e xhiros se ndermarrjeve, shoqerive tregtare dhe institucioneve, me kapital teresisht shteteror, per te cilat eshte dhene miratimi i ministrit pergjegjes per ekonomine, per fillimin e procedurave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.252Z

Bonot e privatizimit, rritet cmimi

Tregu i bonove te privatizimit eshte rigjalleruar ndjeshem ditet e fundit per shkak te rritjes se cmimit por dhe dendurise se shitblerjes se ketyre letrave me vlere. Ne treg bonot e privatizimit bliheshin nga tregtaret  10-15 % te vleres dhe shiteshin me 18 % te vleres.  Tregtar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.248Z

Kundër privatizimit

Rreth 200 punëtorë serbë kanë mbajtur një protestë, në qendër të qytezës duke kundërshtuar privatizimin e Brezovicës. Sipas njoftimit të policisë, protesta ka qenë e organizuar nga një sindikatë e punëtorëve të INEX-it. Resurset e Qendrës së Skijimit në Brezovicë janë nxje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.875Z

INSIG ndryshon formula e privatizimit

Në tentativën e katërt për të shitur INSIG, qeveria ndryshon sërish formulën e privatizimit. Ndryshe nga modeli i fundit, i vitit 2008, këshilltari i privatizimit do të asistojë Ministrinë e Financave në procedurat e privatizim

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama