Rezultate te kerkimit per termin: +Prodhimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.020Z

Rritet kosto e prodhimit

Biznesi shqiptar rrezikon të zhytet më thellë në krizën që vjen nga mungesave e likuditeteve. Të dhënat e fundit zyrtare për pjesën e parë të vitit tregojnë se kosto e prodhimit është rritur 2.5% më shumë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:02.365Z

INSTAT: Rritet kostoja e prodhimit

Raporti Biznesi, në vështirësi të mëdha. Shifrat e tremujorit të fundit 2009 Bizneset po vuajnë nga rritja e kostove të lëndëve të para, duke nxjerrë në treg një produkt me çmim të lartë. Sipas INSTAT, të prodhoje gjatë tremujorit të fundit të vitit 2009, kushtonte më shtrenjt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.021Z

2014, kostot e prodhimit në ulje

Në tremujorin e katërt të vitit 2014, Indeksi i Çmimeve të Prodhimit arriti 102,0 % kundrejt vitit 2010. (Viti 2010 = 100), sipas INSTAT. Në tremujorin e katërt 2014, ndryshimi vjetor i indeksit të Çmimeve të Prodhimit është -1,3. Uljen më të lartë e kanë shënuar çmimet e prodhimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:18.479Z

Shënojnë rritje të prodhimit

Nga Express më 25 gusht 2011 në ora 20:45 Pas një muaji të vënies së masave të reciprocitetit ndaj Serbisë, fabrikat prodhuese të rajonit të Podujevës kanë shënuar rritjet të prodhimit, shitjes dhe të të punësuarve rreth 50 për qind. Këto të dhëna u bënë të ditura gjatë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.474Z

Ulet indeksi i çmimeve të prodhimit

 Gjatë muajve të fundit të vitit 2008, indeksi i çmimeve të prodhimit ka pësuar rënie. Sipas Institutit të Statistikave në vend INSTAT, në tremujorin e katërt të vitit 2008, Indeksi i Çmimeve të Prodhimit arriti 111.1 për qind duke shënuar një ulje prej 0.6 për qin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.037Z

Çmimet e prodhimit, nafta në rënie

Indeksi Në tremujorin e katërt të vitit 2015, çmimet e prodhimit u ulën me 2.3% krahasuar me të njëjtën periudhë të 2014-s. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave, INSTAT, uljen më të lartë e kanë shënuar çmimet e prodhimit në seksionin industri nxjerrëse me 9,5%

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.501Z

Kartat, perurohet qendra e prodhimit

Pritet nisja sot e punes, te Qendra Kombetare e prodhimit te leternjoftimeve dhe pasaportave biometrike Ora 13.00 e dites se sotme do te shenoje nje hap para ne fazen e pajisjes se shtetasve shqiptare me dokumentet e reja te identifikimit. Armand Teliti, Drejtor i Pergjithshem i Gjendjes Civile ne M

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama