Rezultate te kerkimit per termin: +Prokurimit

Total: 3490
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.331Z

"Penalizim prokurimit joelektronik"

Qeveria miratoi diten e djeshme vendimin i cili i jep fund prokurimeve publike, qe nuk zhvillohen ne rruge elektronike, duke bere qe Shqiperia te jete nje nga vendet e para ne bote qe do te kryej te gjitha prokurimet ne rruge elektronike. Sipas Berishes, qeveria e ka marre kete hap te rendesishem pe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:20.046Z

Policia shkeli Ligjin e prokurimit

Policia e Kosovës e ka shkelur Ligjin e prokurimit publik në tenderin për modernizimin e sigurimit fizik në dhomat e serverëve. Ky është konstatimi i Organit Shqyrtues të Prokurimit, i cili ka marrë vendim që tenderi të kthehet në rivler&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.327Z

FOL: Ligji i Prokurimit pamundëson transparencën

Lëvizja FOL ka publikuar sot ‘Analizën për Ndryshimet në Ligjin e Prokurimit Publik - në kontekst të Parimit të Transparencës’. Sipas komunikatës për media të FOL-it, "Qëllimi i kësaj analize ligjore është të vejë në pah se deri në çmasë ka arritur Ligji për Prokurimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.458Z

Zyra e Prokurimit të Prishtinës jotransparente

Nga Express më 25 dhjetor 2010 në ora 11:46 Zyra e Prokurimit e Komunës së Prishtinës ballafaqohet me probleme dhe ka mungesë të transparencës për qasje në dokumente zyrtare, kanë deklaruar zyrtarë të organizatës Iniciativa për Progres – INPO. Ata kanë prezantuar një rapor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:12.032Z

Komisioni i prokurimit kapërcen kompetencat

Autoriteti i Prokurimeve Publike vijon të marrë vendime në shkelje të hapur me ligjin duke i hequr arkës së shtetit miliarda lekë. Në denoncimin e radhës të Channel One publikohet një tjetër vendim flagrant të Komisionit të Prokurimit Publik. Kësaj here bëhet fjalë për eleminimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.257Z

Ministria e Financave pezullon menaxheren e prokurimit

Ministria e Financave ka bërë të ditur se ka pezulluar menaxheren e Zyrës së prokurimit të kësaj ministrie. "Pas vendimit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP) për heqjen e licencës së menaxheres së Zyrës së prokurimit në Ministrinë e Financave, Elmaze Xhema, si masë të përk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.331Z

Agjencia e Prokurimit merr ne administrim koncesionet

Blerina Hoxha Agjencia e Prokurimit Publik, merr atributet per te realizuar administrimin dhe dhenien me tender te koncesioneve. Ndryshimet ne ligjin e koncesioneve jane bere nga Keshillim i Ministrave gjate mbledhjes se djeshme. Deri me tani dhenia e koncesioneve administrohej nga Agjencia e Konce

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama