Rezultate te kerkimit per termin: +Pune

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:16.338Z

Emigrantet kerkojne pune

Emigrantet kerkojne pune E diel 27 Janar 2013 1420 Emigrantet kerkojne puneKriza qe ka prekur vendin fqinj Greqine ka detyruar shume emigrante shqiptare te kthehen ne vend Alketa Tana eshte nje prej tyre e cili tashme jeton ne Elbasan dhe eshte zyrtarisht ne kerkim te nje vendi pune Por gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.190Z

Sot panairi 600 vende pune te lira pune

Me shume se 62 biznese ne panair. Studentet e diplomuar jashte te privilegjuarit. Hapet sot Panairi i Punes permes te cilit studentet mund te aplikojne per nje vend pune. Per tri dite 62 biznese do te promovojne biznesin e tyre nderkohe qe 30 prej tyre kane shpallur tashme 600 ven

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.897Z

Siguria ne pune

Inspektorati Shteteror i Punes ka gjobitur mbi 400 subjekte qe nga muaji janar i ketij viti per mosrespektim te kushteve te sigurise per shendetin e punonjesve. Krahasuar me nje vit me pare numri i gjobave ndaj subjekteve si dhe inspektimet jane rritur por aksidentet ne pune vazhdojne te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.347Z

Durres, anijet pa pune

Ne portin e Durresit verehet nje fenomen qe tregon efektet e krizes ekonomike. Jane mbi 30 anije shqiptare te transportit qe prej disa muajsh qendrojne ne rade pa pune. Sipas pronareve te ketyre mjeteve lundruese thone se per shkak te renies se volumit te punes dhe porosive te marra eshte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:38.140Z

Sindikatat kerkojne siguri ne pune

Sindikalistet kane kerkuar heqje te licencave per subjektet private qe nuk plotesojne kushtet dhe sigurine ne pune. Ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Punes, ata thane se pavaresisht kushteve te punes te cilat jane permiresuar ne disa sektore, perseri mungon trajnimi dhe kualifikimi, duke rrezikua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.904Z

Perfitimet financiare per aksidentet ne pune

Anilejda Shembitraku - Gazeta Albania duke u mbeshtetur ne te dhenat e Institutit te Sigurimeve Shoqerore publikon te ardhurat qe perfiton i siguruari i cili per shkak te aksidentit ne pune humbet aftesine per pune. Nga aksidenti ne pune perfitohen te ardhura per paaftesi te perkohshme per invalid

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.119Z

Superministrat me katër vende pune!

Kryeministri, Isa Mustafa, ka emëruar "supermenë" në krye të ministrive. Shumica e ministrave të tij, përpos obligimeve të shumta qeveritare gjejnë kohë të angazhohen njëkohësisht edhe në disa institucione publike e private të arsimit të lartë në vend, nga të cilat krijojnë mijër

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama