Rezultate te kerkimit per termin: +Referimit

Total: 1558
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.563Z

Sistemi i referimit, fund mitmarrjes

Ministri i Shendetsise Petrit Vasili ka përforcuar dhe njehere mesazhin, se sitemi i ri i referimit, qe ka filluar te zbatohet ne institucionet shendetesore, lufton korrupsionin dhe njekohesisht, ofron nje sherbim me cilësor per pacientet shqiptare. Vendosja e mjekut te familjes ne qender te këti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.492Z

Ministria e Shëndetësisë: Sistemi i referimit po funksionon

TIRANE- Zgjidhja e vetme për të përballuar mbingarkesën fiktive që ekziston ende në QSUT do të jetë zbatimi i sitemit të referimit të pacintëve. Në një intervistë për Neës24 ministri i Shëndetësisë ka pranuar faktin se ky shqetësim është ende evident dhe se do të përdoren më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.789Z

Sistemi i referimit, fluks pacientësh në qendra shëndetësore

Sistemi i referimit qe po zbatohet ne shendetesi ka sjell nje fluks pacientesh ne qendrat shendetsore ne Tirane. Kete e pohojne drejtuesit e poliklinikave ne Tirane, te cilet, thone se krahas efekteve pozitive qe ka sjelle ky sistem, duke rritur numrin e personave te siguruar, propozojne qe ne te gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.584Z

Spitalet, kategoritë që përjashtohen nga sistemi i referimit

Autori i Lajmit: Entela DurajSistemi i referimit i zbatuar prej pak ditësh në spitalet tona duket se ka shmangur radhët e gjata të vizitave mjekësore por nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë pranohet se ka ende probleme. Dje ministri i Shëndetësisë ka thënë se ky shqetësim është e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.495Z

Spahia: Sistemi i referimit efikas në shëndetësi

"Sistemi i referimit që tani po jep frytet e para dhe mund të shohim shfryrjen e fluksit të pacientëve në spitalet, në shërbimet e sistemit terciar". Sipas tij, "vihet re një rregullim i itinerarit që pacientët duhet të ndjekin për problemet e tyre, pra kalimin më parë tek mjeku i fami

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.047Z

Shëndetësia, Vasili: Të zbatohet sistemi i referimit

Sistemi i referimit do të zbatohet në mënyrë rigoroze në të kundërt qytetarët nuk do të kenë akses në qendrat spitalore, ndërsa shefat e shërbimeve do të ndëshkohen. Kjo është deklaruar nga ministri i Shëndetësisë, Petrit Vasili. TIRANE- Ministri i Shëndetësisë Petrit Vas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.322Z

Sistemi i referimit, dyfishohen pacientët e siguruar

Autori i Lajmit: Entela DurajDrejtuesit e qendrave shëndetësore pohojnë se zbatimi i sistemit të refermit, si dhe rritja e tarifave, ka rritur ndjeshëm numrin e personave që paguajnë sigurime shëndetësore. Sipas tyre, vetëm në tre muajt e fundit është dyfishuar numri i personave që kan

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama