Rezultate te kerkimit per termin: +Regjistrimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:00.478Z

Berisha: Shërbimi i regjistrimit, online

Tiranë, 10 mars, NOA - Kryeministri Berisha thirri në një mbledhje Grupin Ndërministerial të punës për thellimin e reformës së regjistrimit të biznesit, duke theksuar se sa më parë shërbimi i regjistrimit të biznesit, me gjithë sukseset e dukshme dhe shkurtimin drastik të kohës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.932Z

AAK kritikon ecurinë e regjistrimit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, shprehu sot shqetësimin rreth ecurisë së procesit të regjistrimit të popullsisë. Zyrtarë të kësaj partie kanë evidentuar disa parregullsi, të cilat, sipas tyre, duhet të rregullohen në mënyrë urgjente nga ana e qeverisë. Nga Express më 08 pril

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.248Z

Veriu, jashtë procesit të regjistrimit

Nga Express më 29 shtator 2011 në ora 18:29 Rezultati përfundimtar i regjistrimit të popullsisë në Kosovë do të bëhet i ditur deri në fund të vitit të ardhshëm, ndërsa pavarësisht përpjekjeve që në këtë proces të përfshihen edhe serbët e veriut, kjo ka dështuar dhe tash p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.444Z

Universitetet ndryshojnë procedurat e regjistrimit

Ndryshojnë procedurat e regjistrimit në shkollat e larta. Nga 3 faza nëpër të cilat kalonte ky proces vitin e kaluar, këtë vit do të kryhet në dy. Ministria e Arsimit bën publike datat dhe procedurat që do të ndjekin fituesit. Në udhëzimin përkatës jepet edhe afati i fundit që Agjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.030Z

Proteste para Kuvendit kunder regjistrimit etnik

Protesta sot para Kuvendit Tirane 26 shkurt NOA 8211 Partia Drejtesi Integrim dhe Unitet si dhe Klubi i Patrioteve te Rinj kane protestuar sot kunder regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare Gjate protestes qytetaret kerkuan shtyrjen e regjistrimit dhe hapjen e dialogut publik. Ne pro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.410Z

Maqedoni, Prokuroria heton procesin e regjistrimit

Prokuroria pritet të nisë hetimet për shkeljet ligjore dhe dështimin e regjistrimit të popullsisë në Maqedoni, lajmi është bërë i ditur nga mediat maqedonase sipas së cilave Prokurori Jovan Ilieski deklaroi se kanë bërë kërkesë në adresë të Ministrisë së Punëve të Brendshme p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:45.330Z

Procedurat e regjistrimit të karabinasë

Rregullorja e re Qeveria miraton procedurat e regjistrimit në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme (ZRPP) të lejeve e ndërtimit, punimet në fazën e karabinasë dhe regjistrimin përfundimtar të ndërtimit të objekteve të reja. Bashkia ose Këshilli i territorit, sipas udhëzimit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama