Rezultate te kerkimit per termin: +Rimbursimi

Total: 1161
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.739Z

Nis zyrtarisht rimbursimi i kasave fiskale

Mënyra e rimbursimit është përcaktuar nga qeveria, e cila parasheh që rimbursimi të bëhet nga mospagimi i taksës vendore dhe më pas qeveria do t'u rimbursojë çdo formë financimi komunave e bashkive që vijnë nga rimbursimi i biznesit të vogël për pagesën e pajisjeve fiskale.“Konkr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:35.259Z

Rimbursimi i TVSH-së, Financat i kalojnë biznesit 2,028 miliardë lekë

Rimbursimi i TVSH-së, si një faktor i rëndësishëm në marrëdhëniet me tatimpaguesit dhe si një detyrim ligjor, po ecën me hapa pozitivë, vlerësojnë zyrtarët e ministrisë së Financave. Sipas treguesve fiskale paraprake të ministrisë së Financave, gjatë 3-mujorit të parë të kt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.347Z

Rimbursimi për librat shkollorë, një lugë e zbrazur

Pas një periudhe relativisht të gjatë mbledhje e zbritje, ka nisur më në fund rimbursimi i çmimit të librave të shkollës në të gjitha ciklet. Për një nxënës, lirat kanë kushtuar mesatarisht nga 2000 deri në 3000. Ndërsa nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës u deklarua që në fil

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.809Z

Rimbursimi i TVSH-se te shmangen kamatvonesat

Rimbursimi i TVSH-së, deklarimi i ta ardhurave e shpenzimeve dhe marrdhëniet me organet tatimore ishin në qendër të bisedës që anëtarët e Dhomës Amerikane të Tregtisë kanë bërë me Avokatin e Tatimpaguesve. I ftuar nga biznesi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.466Z

Rimbursimi i kasave vijon sipas kësteve deri në 2012-ën

01/06/2011  Qeveria ka miratuar kompensimin për 43 bashki dhe 61 komuna. Deri në prill janë rimbursuar 333.6 milionë lekë Rimbursimi i kasave fiskale do të vijojë deri në vitin 2012. Nëse nuk realizohet brenda katër kësteve të këtij viti, bizneset e vogla që janë regjistruar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.278Z

Rimbursimi i TVSH-së, gati ndryshimet e ligjit

21/09/2009  Për kategoritë e biznesit Qeveria ka gati ndryshimet e ligjit për rimbursimin e TVSH-së së bizneseve. Propozimi i këtyre ndryshimeve të ligjit vjen nga Administrata Tatimore dhe Ministria e Financave. Tatimpaguesit në rast kur gjykojnë që janë të vonuar nga administ

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.293Z

Rimbursimi i barnave, miratimi shtyhet në mars

 zirina llambroLista e rimbursimit të barnave nuk ka asnjë shans të miratohet përpara muajit mars. Ky është afati më i afërt, ndërkohë që nëse nuk zgjidhet ngërçi me financat mund të shtyhet sërish. Burime nga Ministria e Shëndetësisë konfirmojnë për gazetën se pas "b

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama