Rezultate te kerkimit per termin: +Rita +Hejzeraj

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:07.197Z

UNDP Lansoi Raportet e Zhvillimit Njerëzor

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim lansoi sot dy Raporte të Zhvillimit Njerëzor në një ngjarje ku morën pjesë përfaqësues të institucioneve së Kosovës, donatorë dhe palë të tjera të interesit. Raporti i Zhvillimit Njerëzor në Kosovë (RZhNjK) 2016 i titulluar Tregu i

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama