Rezultate te kerkimit per termin: +Rregullorja

Total: 4940
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.577Z

Rregullorja që çrregullon

LUÇIANO BOÇI Kryeministria dhe Minis tria e Arsimit dhe e Sporteve kanë anuncuar jo pa pompozitet këto ditë dy lajme, në përpjekjet e tyre për të na bindur që reforma në arsimin e lartë po vazhdon me "sukses" të plotë dhe jo që realisht po e fut atë në kaos të plotë. I pari ishte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.990Z

Rregullorja strikt ndaj dekreteve

Rregullorja e Kuvendit nuk lejon qe Kodit Zgjedhor ti behen ndryshime te tjera.Neni 86 i saj percakton qarte se komisioni perkates e shqyrton dekretin vetem per ceshtjet e paraqitura nga presidenti.Ai mund te beje ne raportin e tij vetem rekomandime per ceshtje te tjera.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.582Z

Matura, rregullorja del te henen

Luljeta Ndoka Rregullorja e Matures Shteterore do te jete gati te henen. Lajmin e ka bere te ditur drejtori i Agjencise se Vleresimit dhe Arritjeve, Edmond Lulja, i cili i ka siguruar te gjitha maturantet e sivjetme se pas dy ditesh te gjitha procedurat e Matures 2009 do te jene gati. "Paraprakisht,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:02.710Z

Miratohet Rregullorja për mbrojtjen e kafshëve

Qeveria e Kosovës ka miratuar Rregulloren për mbrojtjen e kafshëve të cilat mbahen për qëllime blegtorale. Me këtë rregullore përcaktohen kushtet minimale për mbrojtjen e kafshëve të cilat mbarështohen ose mbahen në fermë për qëllime blegtorale. Dispozitat e kësaj rregullore nuk z

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.655Z

Nishani Prezantohet projekt rregullorja

Projekt rregullorja Per marredhenien e Gjykates me Publikun do te jete nje ndihme si per kryetaret e gjykatave ashtu edhe per gjyqtaret ne marredheniet me publikun si dhe me median. Keshtu ka deklaruar ministri i drejtesise Bujar Nishani ne nje takim ku eshte prezantuar kjo projektrregullore. N

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.145Z

Rregullorja e zgjedhjeve, rektorët "kokë a pil"

Zgjedhjet në universitete gjenden para disa vështirësive të krijuara pikërisht nga rregullorja. Kështu, nëse dy kandidatë për rektor, dekan apo shef katedre, dalin me numër të barabartë votash, fituesi zgjidhet me short. Por nuk është vetëm kjo, në asnjë nga nenet e rregullores nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.872Z

Bello: Per Fierzen nuk u respektua rregullorja

Ish zv/ministri i Energjitikes, Pajtim Bello ka akuzuar qeverine per neglizhim te situates ne kaskaden e Hidrocentralit te Fierzes. Sipas Bellos, ne raste te vecanta, rregullorja parashikon tre pika. “Pika e pare eshte momenti kur arrin kuota 285 m ne Fierze. Pas kesaj ka momentin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama