Rezultate te kerkimit per termin: +Sapac

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.303Z

Ne qershor, disa gara per koncesione

Gjate muajit qershor, ministria e Ekonomise, ka parashikuar qe te zhvilloje disa gara te hapura per ndertimin e hidrocentraleve me koncesion ne vend. Keshtu, ndersa ne datat 4 dhe 6 qershor eshte parashikuar hapja e ofertave per blerjen e aksioneve te hidrocentraleve "HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2"

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.303Z

Në qershor garat e hapura për koncesionin e tre HEC-ve

Tre kompani, austriaket "EVN" dhe "VERBUND Hydro Power AG" dhe grupi francez "CNR & CN'AIR" do të shprehin interesin e tyre për blerjen e aksioneve të hidrocentraleve "HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2" dhe "HEC Ulëz Shkopet" në garën që çelet në datat 4 dhe 6 Qershor.   Ministria

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama