Rezultate te kerkimit per termin: +Shekulli +Online

Total: 2424
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:27.387Z

Shekulli Online, më pranë lexuesit

Është një kohë ndryshimesh e progresi në redaksinë tonë. Nga data 15 prill gazeta Shekulli vjen te ju në një formë të re, më interaktive, me video, audio dhe LAJMIN E FUNDIT. Në një kohë kur informacioni është kthyer në pronën më të çmuar për gjithsecilin, ne jemi p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.602Z

Shekulli OnLine së shpejti me format të ri!

Faqja online e "Shekullit" “Shekulli.com.al” është kthyer në një nga faqet informative më të vizituara. Në një vijë me ndryshimin e formatit print, Shekulli On-line është gjithashtu në ndryshim e sipër, për të qenë sa më afër shijeve dhe kërkesave të lexuesv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.869Z

Si ju duket "Shekulli"?

  Kur 6 vjet më parë Shekulli nisi të editonte një rubrikë të letrave nga lexuesit, ishin shumë ata që mendonin se kjo ishte e kotë, madje ishte një atavizëm i shtypit komunist, një lloj kthimi prapa, etj. Historia e gazetës këto vite dëshmoi të kundërtën. Ndaj mendoj se s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.439Z

SHEKULLI JU URON GEZUAR !

Të dashur lexuese dhe lexues të Shekullit Botuesi i Shekullit, Redaksia e Shekullit Print, Shekulli Online, Korrespodentët e gazetës, Administrata dhe Bashkepunëtorët tanë jashtë vendit ju urojnë të gjithëve: VIT TË RI TË MBARË E TË GËZUAR Për disa prej nesh 2009-a mund të ke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.435Z

'SHEKULLI' JU URON GEZUAR !

Të dashur lexuese dhe lexues të Shekullit Botuesi i Shekullit, Redaksia e Shekullit Print, Shekulli Online, Korrespodentët e gazetës, Administrata dhe Bashkepunëtorët tanë jashtë vendit ju urojnë të gjithëve: VIT TË RI TË MBARË E TË GËZUAR Për disa prej nesh 2009-a mund të ke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.912Z

Kjo është FOTOJA që shkaktoi tërmetin tek gazeta Shekulli

Share Këto ditë online po debatohet shumë për faktin se pse gazeta Shekulli fillimisht u ankua se ia kishin ndryshuar gazetën në shtypshkronjë, duke hequr një lajm ku flitej për dhunën e ushtruar nga një gjykatës mbi një avokate, ndërkohë që tani gazeta nuk flet më për këtë ç

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.253Z

Maturantët, formulari A2 online

Gjimazistët në shkolla, foto arkiv Maturantët këtë vit për herë të parë plotësimin e formularit A2, do ta bëjnë në mënyrë elektronike. Formulari A2, i cili përcakton degën se ku do të nisin studimet e larta maturantët, do të bëhen në mënyrë elektronike. Agjencia Kombëtare e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama