Rezultate te kerkimit per termin: +Shkencat +Natyrore

Total: 288
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.599Z

Maturantët fierakë, të prirë për shkencat shoqërore

Maturantët fierakë duket se janë të prirë më shumë për shkencat shoqërore. 2600 maturantë që kanë plotësuar formularin A2 për të vazhduar studimet e larta në një prej universiteteve të Shqipërisë kanë preferuar të zgjedhin degë të profilit shoqëror. Ditën e premte është z

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.069Z

Shkencat Natyrore: Studente pa limit ne part-time

Maturantet qe nuk kane mundur dot te fitojne te drejten e studimit ne ndonje nga deget ku konkurruan, kane edhe nje mundesi te re. Deri ne daten 8 nentor mund t’i mbajne shpresa te kuotat bosh, vende te cilat kane mbetur te paplotesuara si pasoje e mosregjistrimit, apo kalimit te fi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.046Z

Kujdes për shkencat ekzakte

Nga Express më 23 qershor 2011 në ora 10:47 Presidentja Atifete Jahjaga ka thënë se investimi në një arsim të barasvlershëm dhe të njohur ndërkombëtarisht, në përputhje me nevojat e ekonomisë dhe shoqërisë, e shtyn përpara kulturën e kreativitetit dhe shpirtit të sipërmarrjes.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.644Z

Shkencat e natyrës dhe zhvlerësimi i arsimit

  Në lajmet e fundit për parastudentët që po presin pafundësisht për të nisur studimet e larta, u servir dhe informacioni mbi kuotat e mbetura pa plotësuar në Universitetin e Tiranës. Ndër to, mbi gjysmën e zinin shkencat e natyrës, ku rëndonte në veçanti dega e fizikës.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:46.942Z

Nuk akreditohen shkencat politike

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka shpërndarë vendimet e akreditimit për të gjitha institucionet publike të arsimit të lartë dhe atij privat, të cilat nuk i kanë kënaqur të gjithë aplikuesit (institucionet). Fakulteti Filo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.277Z

Hapen doktoraturat në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe Shkencat e Natyrës

Qeveria ka miratuar hapjen e programeve të studimeve të doktoraturave në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dhe në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës. Këshilli i Ministrave dje në mbledhjen e radhës miratoi edhe kuotat e pranimit dhe tarifat e shkollimit për këto

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:00.034Z

Fondi i Ekselencës, ndryshojnë kriteret e përfitimit të bursave

Ndryshojnë kriteret për përfitimin e bursave nga programi Fondi i Ekselencës. Në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave, qeveria ka vendosur që paragrafi i parë, i shkronjës “a”, të pikës 2, të vendimit nr.255, datë 27.4.2007, të Këshillit të Ministrave, të ndryshuar,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama