Rezultate te kerkimit per termin: +Shkolla +Artistike

Total: 1041
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.869Z

Shkolla artistike Feim Ibrahimi, artistët e rinj organizojnë koncertin instrumental

Një koncert vokal-instrumental i organizuar nga shkolla e mesme artistike “Feim Ibrahimi” ka qenë aktiviteti më i fundit artistik i zhvilluar në qytetin e Gjirokastrës. Artistet e rinj në këtë koncert interpretuan pjesë të ndryshme nga klasikët e muzikës botërore, si dhe nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.768Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:36.837Z

Sot 1 Qershori, fëmijëtfestime në sheshe e shkolla

Të tjera rreth shkrimit Të rritur që duan ende lodra Sot e gjithë vëmendja i kushtohet fëmijëve me rastin e ditës së tyre. Në Tiranë dhe në shumë qytete të tjera të Shqipërisë janë planifikuar të zhvillohen aktivitete nga drejtoritë arsimore por dhe pushteti lokal

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.761Z

Shkolla e Baletit, asistencë falas për konkurrentët

Ndryshon procedura e rekrutimit të talenteve të reja në shkollën e mesme artistike, pas 2 javësh konkursi final Ndryshe nga vitet e kaluara, Shkolla profesionale e Baletit në Tiranë ka vendosur të aplikojë një mënyrë të re përzgjedhje për pranimin e talenteve të reja në këtë shkol

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.932Z

Tiranë, qeveria do mbyllë 3 shkolla

Shkolla 95-vjeçare Shkolla 9-vjeçare "Ser-vete Maçi" është një nga shkollat më të vjetra të qytetit të Tiranës. Me një traditë 95-vjeçare, ajo është ndër të paktat shkolla artistike ku nxënësit marrin mësime muzike që në klasë të parë. Ambientet e jashtme të saj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.149Z

Pollo:Orë arti në shkolla

“Eshtë e rëndësishme, që edhe në shkollat jo artistike, si në shkollat bazë ashtu edhe në të mesmet, të gjithë nxënësit të marrin njohuri bazike mbi muzikën apo artin në përgjithësi. Orët e bukura në shkolla do t’i ndihmojnë nxënësit tanë në procesin e të nxën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.930Z

Tafaj Se shpejti zgjidhja per ngrohjen ne shkolla

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Myqerem Tafaj, i pranishëm në Shkodër me rastin e përurimit të sallës së rikonstruktuar të koncerteve në Shkollen e Mesme Artistike “Prenkë Jakova” të Shkodrës, premtoi se së shpejti do

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama