Rezultate te kerkimit per termin: +Shpalljen

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:14.622Z

Presidenti Nishani dekreton shpalljen e dy ligjeve

TIRANË, 18 Nëntor/ATSH/.- Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dekretoi shpalljen e dy ligjeve të miratuara së fundi nga Kuvendi i Shqipërisë.Me dekretin nr. 9317 Presidenti dekretoi shpalljen e ligjit nr. 119/2015 "Për krijimin dhe funksionimin e Këshillit Kombëtar për Shoqërinë Civi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.041Z

Presidenti Topi dekreton shpalljen e katër ligjeve

Presidenti i Republikës Bamir Topi ka dekretuar sot shpalljen e ligjit “Për sigurinë e përgjithshme të produkteve joushqimore”si dhe ligjin “Për Bankat në Republikën e Shqipërisë””.   Sipas zyrës së sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.821Z

Presidenti Topi dekreton shpalljen e disa ligjeve

Sipas zyrës së shtypit të Presidencës, Kreu i shtetit dekretoi disa ligje të miratuara pak ditë më parë në Kuvend. Mes tyre, tre jane ligje mes Qeverisë shqiptare dhe përfaqësive të tre komuniteteve fetare në vend TIRANË- Presidenti i Republikës, Bamir Topi dekretoi sot shpa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.396Z

Presidenti Topi dekreton shpalljen e dy ligjeve

TIRANE - Presidenti i Republikës Bamir Topi dekretoi sot shpalljen e ligjit “Për ratifikimin e “Marrëveshjes me Bosnjë–Hercegovinën për zgjidhjen e borxhit të Shqipërisë, për shlyerjen e shumave në llogarinë e shkëmbi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.397Z

Presidenti Topi dekreton shpalljen e dy ligjeve

Presidenti i Republikës Bamir Topi ka dekretuar sot shpalljen e ligjit “Për ratifikimin e “Marrëveshjes me Bosnjë–Hercegovinën për zgjidhjen e borxhit të Shqipërisë, për shlyerjen e shumave në llogarinë e shkëmbimit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:44.612Z

Presidenti Topi dekreton shpalljen e dy ligjeve të rëndësishme

Presidenti i Republikës, Bamir Topi, dekretoi ditën e djeshme dhe shpalljen e dy ligjeve të rëndësishme, të miratuara së fundi nga Kuvendi i Shqipërisë. Sipas informacionit për shtyp nga Presidenca, kreu i shtetit dekretoi disa shtesa dhe ndryshime në Marrëveshjen e koncesionit të form

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:46.070Z

Vollga, Gjykata e Lartë shtyn shpalljen e vendimit

Gjykata e Lartë ka shtyrë shpalljen e vendimit për çështjen e pronësisë së ish-hotel Vollgas, i vënë në qendër të vëmendjes publike, mediatike dhe politike pas arrestimit të Emiljano Shullazit. Në këtë gjykatë ndodhet ankimimi i Saudi Brothers, që akuzon Zyrën e Regjistrimit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama