Rezultate te kerkimit per termin: +Sigurimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.921Z

Këshilli i Sigurimit drejt zgjerimit

Vendet anëtare të OKB-së u takuan dje në një mbledhje jo-zyrtare, për të filluar bisedimet lidhur me çështje të rëndësishme për reformimin e Këshillit të Sigurimit, trupit të fuqishëm të organizatës. Shumë vende duan që Këshilli i Sigurimit prej 15 vendesh të zgjerohet m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:07.229Z

Mosbindja e kompanive te sigurimit

brbrEdhe pse Autoriteti i Mbikeqyrjes Financiare coi nje vendim ne kompanite e sigurimit per te shfuqizuar rritjen e tarifave te policave te sigurimit te automjeteve ato nuk e zbatuan kete kerkese Ne daten 13 shtator AMF do te mbledhe bordin e saj per te diskutuar vetem nje pike marrjen e masave ad

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:43.747Z

Ligji i Sigurimit te Depozitave

Qeveria ka ndryshuar Ligjin e Sigurimit të Depozitave, duke përfshirë në skemën e sigurimit edhe depozitat e qytetarëve në shoqëritë e kursim kredititi. Një tjetër ndryshim në skemën e sigurimit të depozitave ishte ai

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.991Z

Punëtorët e “Sigurimit”

Në lidhje me hapjen ose jo të dosjeve të sigurimit, personalisht, jam shprehur me një shkrim të veçantë, të botuar edhe nga gazeta juaj e nderuar. Në atë shkrim, në përgjithësi, kam shpjeguar mënyrën se si përgatiteshin dosjet nga Sigurimi dhe jam munduar të shpjegoj se cilat dosje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:15.424Z

Makinat,"çmenden" çmimet e sigurimit

TIRANE - Viti 2013 filloi me fenomenin e zakonshëm tashmë në tregun e liberalizuar të sigurimit të detyrueshëm të automjeteve, ku kompanitë operuese ofrojnë çmime disa herë më të ulta se në fund të vitit të kaluar. Në rast se në nëntor për një siguracion të detyrueshëm duhej t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.813Z

Marreveshja me kompanite e sigurimit

Ministria e Brendshme dhe ajo e Transporteve nënshkruan një marrëveshje me kompanitë e sigurimeve, me qëllim uljen e numrit të automjeteve të pasiguruara dhe rritjen e sigurisë rrugore në vend. "Rendimeti ndër vendet me përqind

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.777Z

Kompanite e sigurimit: Sduam kasa fiskale

Kompanite e sigurimit e gjykojne te pavlefshme vendosjen e kasave fiskale. Gjate takimit te zhvilluar me kreun e Tatimeve, Artur Papajani, Shoqata e Siguruesve te Shqiperise paraqiti disa propozime per lehtesira fiskale. “Perjashtimin e kompanive te sigurimeve nga detyrimi per t&rs

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama