Rezultate te kerkimit per termin: +Skema

Total: 9374
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.055Z

Skema me foto, si funksionon skema e karburantit

Ministria e Brendshme ka sqaruar se si do te funksionojë skema e karburantit. Ajo do të funksionojë me një kartë personale dhe do të ketë raport të detajuar mbi furnizimin.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.265Z

Zgjerohet skema e varferise

Skema e ndihmes ekonomike do te zgjerohet me grupe te tjere shoqerore qe do te perfitojne . Zevendesministri i Punes beri  tha ne komision parlamentar per ceshjet sociale se skema do te zgjerohet me  800 familje  dhe individe. Ne skeme do te perfshihen femijet jetime, femi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.814Z

Nga skema sociale përfitojnë 27,609 familje

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) bënë të ditur se në tremujorin e tretë të vitit 2015, nga skema e ndihmës sociale kanë përfituar 27,609 familje me gjithsej 115,231 anëtarë. Numri i përfituesve nga pensionet bazë të moshës ishte 130,320, ndërsa numri i përfituesve nga pen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:24.666Z

Skema për bizneset agropërpunuese

Dyfishimi i eksporteve nga bizneset e mëdha të agroindustrisë janë treguesi mundësive reale për të shfrytëzuar potencialet e vendit. Rasti i prodhuesve të vezëve, stabilimenteve të shpendëve, përpunimit të qumështit janë një ftesë edhe për sektorët e tjerë të agropërpunimit,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:27.354Z

Pensionet, skema drejt falimentimit

  Sigurimet Shoqërore mund të falimentojnë më 2012 Nga llogaritjet, mbi 100 mijë "të vetëpunësuar në bujqësi" do të kërkojnë pension Skema ekzistuese i kërkon të punësuarve në qytet, të paguajnë shumë herë më shumë sot sesa do të marrin kur të dalin në pension, nd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:28.100Z

Skema e re, perfituesit me dy pensione

Pas fillimit te diskutimeve per reformen e sistemit te pensioneve ne Shqiperi, duket se grupet e eksperteve kane filluar te konfigurojne edhe mendimet e para, per menyren se si do funksionojne keto skema. Megjithese, skema aktuale e sigurimeve shoqerore eshte e sigurte, pasi ajo mbeshtetet nga shtet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.150Z

Pensionet, si do funksionoje skema e re

Moshat e reja, kategorite kryesore te perfituesve. Kolona e dyte me e aplikueshmja ne Shqiperi Sistemi i ri i pensioneve, qe do te aplikohet ne vendin tone, pritet te preke vecanerisht moshat e reja. Dje, ne perfundim te takimit per "Reformen ne sistemin e Pensioneve", u be e te ditur se nuk u dha

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama