Rezultate te kerkimit per termin: +Strategjin +Sektoriale

Total: 17
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:07.275Z

Fyle i shkruan letër Jahjagëskërkon të luftohet korrupsioni

PRISHTINE- Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ka pranuar një letër nga Komisioneri për Zgjerim i Bashkimit Europian, Stefan Fyle, pas miratimit të Strategjisë Kombëtare të Kosovës për Integrim Euopian. Në të, Fu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:22.321Z

Nishani prezanton strategjinë unike për një sistem drejtësie më të besueshëm

Ministri i Drejtësisë: Forcimin e shtetit të së drejtës, ku ligjet zbatohen plotësisht dhe në mënyrë të barabartë për të gjithë, çmontimin e sistemit të korrupsionit janë objektivat tona për përmirësimin e sistemit të drejtësisë Ministri Nishani prezantoi dje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.627Z

Rrahmani: Shëndetësia, për herë të parë, prioritet prioritet i Qeverisë

Ministri Imet Rrahmani tha se shëndetësia për herë të parë në Kosovë po trajtohet si prioritet nga ana e Qeverisë së Kosovës. Tha se ky sektor po përballet me shumë probleme dhe ndodhet para shumë sfidave, por se kanë planin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.631Z

Mediu Qeveria e vendosur ne inciativat e ndermarra per mjedisin

Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujrave, Fatmir Mediu, shprehu sot angazhimin e qeverisë shqiptare dhe të dikasterit që drejton per te qene konseguent dhe seriozë në inciativat e ndërmarra për mjedisin. I pranishëm në prezantimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:30.718Z

SEECP synon paqe, siguri, stabilitet dhe ekonomi të zhvilluar në EJL

Takimi i Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Jug-Lindore apo siç njihet me akronimin në gjuhën angleze “SEECP”, ka sjellë në sipërfaqe një organizatë për të cilën nuk është dëgjuar shumë. Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:26.988Z

Komisioni Evropian flet për stafin e Universitetit të Prishtinës

Pas takimit të djeshëm për drejtësi, liri dhe siguri, përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës dhe të Komisionit Evropian diskutuan sot për zhvillimet e vitit të kaluar në fushën e arsimit dhe trajnimit, punës dhe mirëqenies

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:31.575Z

Themelohet Këshilli Nacional për Sistemin e Informimit Shëndetësor të Kosovës

Nën kryesimin e Ministrit të Shëndetësisë të Republikës së Kosovës, Imet Rrahmani, sot në Ministrinë e Shëndetësisë filloi punën Këshilli Nacional për Sistemin e Informimit Shëndetësor si trup ndërin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama